Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

A tym czasem topielec miał miał. ;)

renia

Cytat: admin w 2013-12-01, 11:54:29
Cytat: renia w 2013-12-01, 11:50:52
Grunt to mieć pewny grunt pod nogami... :D

Najwięcej utonięć notuje się właśnie, gdy topielec miał pewny grunt pod nogami, a pływać nie umiał.  8)

Jeśli się nie umie pływać, to się nie powinno rzucać na głębokie wody... :roll: :cry:

administ

Cytat: Radzio w 2013-12-01, 11:56:27
A tym czasem topielec miał miał. ;)

A kici, kici...  8) :lol:

Radzio

:lol: Dam sobie radę! 8)

administ

Cytat: renia w 2013-12-01, 11:58:01
Jeśli się nie umie pływać, to się nie powinno rzucać na głębokie wody... :roll: :cry:

Wydrukować, powiesić nad łóżkiem i przesłać, gdzie trzeba...  8)  :wink:

Radzio

Ale zanim wniosek zawiśnie, pójść, chociażby do lekarza, po potwierdzenie braku takiej umiejętności. ;)
Boże broń do wody, a już na pewno, kiedy będzie głęboka, znaczy po sprawdzeniu, że jest głęboka. :D 8)

renia

Cytat: admin w 2013-12-01, 12:00:08
Cytat: renia w 2013-12-01, 11:58:01

Wydrukować, powiesić nad łóżkiem i przesłać, gdzie trzeba...  8)  :wink:

No to jak? Powiesić nad łóżkiem czy przesłać? :roll: 8) Czy to i to?

administ

Reniu!
To są wytyczne dla mnie, więc nie przejmuj się.  :wink: :D

Radzio

Taki samosąd. ;)

renia

Cytat: admin w 2013-12-01, 12:24:48
Reniu!
To są wytyczne dla mnie, więc nie przejmuj się.  :wink: :D

Trochę się już martwiłam o to, czy znajdę jeszcze jakieś wolne miejsce nad łóżkiem. Jest tam cała "galeria dzieł" naszego wnuka... :lol:

Radzio

Wnuczek do sufitu już sięga. Pięknie. ;) :D

administ

http://www.rmf24.pl/nauka/news-dieta-przyszlego-ojca-rownie-wazna-jak-matki,nId,1072304 - no proszę.
Wystarczy przyjmować dłuższy czas sulfonamidy lub krócej antybiotyk, aby czasem uzyskać awitaminozę B9, ponieważ jest produkowana przez bakterie jelitowe. Niedobór kwasu foliowego zaś upośledza syntezę puryn i pirymidyn, czyli może wpływać na replikację DNA płodu, ale... Co to może mieć wspólnego z dietą ojca? .  :shock: :?

renia

administ

Zyon

O 4eS ani slowa  :? Co za kompletny brak rzetelnosci dziennikarskiej  :shock:
Work Buy Consume Die

Blackend

Artykuł pisany na kolanie i na szybko, ale na szczęście postraszyli tym niezdrowym Kwaśniewskim.  :lol:

Zyon

Zapomnieli kompletnie Tallera, Lutza, Ponomarenke i 4eS  :shock: To ich dyskwalifikuje w przedbiegach  :(
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2014-01-21, 11:41:43
O 4eS ani slowa  :? Co za kompletny brak rzetelnosci dziennikarskiej  :shock:

No jestem zniesmaczona... :?

renia

Cytat: admin w 2014-01-21, 11:19:34
http://wyborcza.pl/1,75476,15282067,Jak_dobrac_sposob_odchudzania_do_typu_osobowosci_i.html - i zaś ten Kwaśniewski skuteczny, ale niezdrowy...  :lol: :lol: :lol:

Przepłukiwać nerki z nadmiaru białka na diecie niskobiałkowej... :shock: I co jeszcze?