Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ile jeszcze rzetelnych badań muszą porobić, żeby uznać WIEDZĘ Doktora? :roll: Albo to nie chodzi o badania tylko o uczciwość... :roll:

renia

Nie wierzę, że robią to w trosce o pacjentów... :roll:

administ

Ależ naturalnie, że w trosce o pacjentów!  :shock:
Aby im przypadkiem roboty nie brakło...  :wink: :mrgreen:

renia

No tak. :roll: Lekarze rzeczywiście dbają o (wypróżnianie kieszeni) pacjentów...
...i o to, żeby ich nie stracić... :?

Zyon

Cytat: admin w 2014-01-27, 19:02:56
http://wyborcza.pl/1,75248,15345903,Znany_dietetyk_dyskryminowal_otylych__a_z_medycyny.html - Dukan ma kłopoty...  :?
To pewnie teraz coooles z nagrywajka zaczna go grillowac. Oni tak sie troszcza o zdrowie ludzi i atakuja niezdrowe diety.,,,,,,  :shock: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Niezdrowe diety im nie przeszkadzają, tylko Dieta Optymalna... :? Jakby mogli, to by nas wszystkich powystrzelali (abyśmy sobie nie zaszkodzili jedzeniem), z Autorem diety na czele... :cry:

Zyon

:shock: Ojej....a ja myslalem, ze oni tak wszystkie niezdrowe diety potepiaja, ze tacy z nich altruisci zatroskani zdrowiem ludzkosci, ze chca zeby wszyscy byli zdrowi...... :roll:  :? Zburzylas mi swiatopoglad  :(
Work Buy Consume Die

administ

O Autora dbam najlepiej jak potrafię, więc nie ma powodów do zmartwienia, choć nieuniknione się zbliża z każdym dniem.
Poczekam, kiedyś będę wreszcie wolny.  8)

renia

Cytat: Zyon w 2014-01-28, 08:42:24
:shock: Ojej....a ja myslalem, ze oni tak wszystkie niezdrowe diety potepiaja, ze tacy z nich altruisci zatroskani zdrowiem ludzkosci, ze chca zeby wszyscy byli zdrowi...... :roll:  :? Zburzylas mi swiatopoglad  :(

Przykro mi... :( myślałam, że już przestałeś w to wierzyć, że wszyscy ludzie mają czyste intencje... :roll: jak i w św. Mikołaja... :roll:  :?

renia

Cytat: admin w 2014-01-28, 08:43:10
O Autora dbam najlepiej jak potrafię, więc nie ma powodów do zmartwienia, choć nieuniknione się zbliża z każdym dniem.
Poczekam, kiedyś będę wreszcie wolny.  8)

Każdy ma codziennie o dzień bliżej do śmierci...  :roll:

Ewa

A jeśli założyć, że czas nie istnieje, to już jesteśmy martwi

renia

...albo wieczni... :roll: :D

Ewa

tylko się położyć  :roll:

renia

Oni są przekonani, że Dieta Optymalna jest obecnie największym zagrożeniem dla mieszkańców Ziemi i swój całodzienny czas poświęcają uświadamianiu ludziom jakie zagrożenie "stwarza" DO... :twisted: broń atomowa i chemiczna, razem wzięte, przy DO to jest pikuś... :(

Zyon

Cytat: renia w 2014-01-28, 08:45:56

Przykro mi... :( myślałam, że już przestałeś w to wierzyć, że wszyscy ludzie mają czyste intencje... :roll: jak i w św. Mikołaja... :roll:  :?
Wlasnie tak  :? Myslalem, ze beda sie rozprawiac z kazda szkodliwa dieta, ze wezma na warsztat Dukana, potem Atkinsa, potem, Sloneckiegi, South Beach, wegetarian, potem Tallera, Lutza, Ponomarenke, 4eS.....i uwolnia swiat od diet i wtedy wszyscy beda szczesiliwi i zdrowi.  :?
Work Buy Consume Die

renia

Wybrali tylko nas... :D

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Z tych danych wynika, że większość chorych przez nich "leczonych" umiera...
A jaki procent ludzi chorych na chorobę nowotworową decyduje się na nieprzyjęcie chemii? Jestem pewna, że nie ma ich więcej niż 1%. Ja takiej osoby nie znam... :roll:

administ

Ale oni twierdzą, że nie potrzebnie te jądra się zajada, a co dopiero pestki dyni zamówione w Internecie?  :roll: :mrgreen: