Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

:lol:
Idzie na wspólną dziurę, czyli nikt nie płaci. ;)

Blackend

Blackend

Gavroche

I nadciśnienia płucnego nie dostanie. ;-)

admin

A bo ponoć niebieska tabletka daje moc... ;)

renia

...jak sok z gumijagód... :lol: ;-)

admin

Każdy ma swojego księciunia Iktorna... ;)

Dasna

renia

Pewnie mają zbyt słaby zbyt na te niebieskie tabletki i próbują na inne choroby je wciskać.
Może się jeszcze okazać "cudowną" tabletką na covida... :shock: :lol:

admin

Te niebieskie tabletki to nieszczęście, bo impotentów przywracają do konkurencji...  :( ;)

admin

Z innej beczki...
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/obrazoburcza-szopka-w-hiszpanii-to-kpina-z-chrze%C5%9Bcijan/ar-AARDHrG?ocid=msedgntp - z całą pewnością temu rodzonemu w stajence to nie przeszkadza, ale fanatykom religijnym - a jakże!  8)
Przypuszczalnie nigdy też nie dałby się ukrzyżować, gdyby przewidział, co z tego wyniknie!  :(

RafałS

Cytat: admin w 2021-12-09, 15:13:39
Te niebieskie tabletki to nieszczęście, bo impotentów przywracają do konkurencji...  :( ;)
Przywracają na chwilę, by przyspieszyć nieuniknione... 8)

Blackend

Cytat: admin w 2021-12-09, 15:13:39

No ale teraz już nie będzie trzeba mówić na około, że to dla dobra żony, tylko prosto z mostu, że na pamięć aby nie zapomnieć co się obiecywało. ;)

admin

admin

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/dietetycy-policzyli-ile-kromek-chleba-mo%C5%BCna-zje%C5%9B%C4%87-dziennie-%C5%BCeby-nie-przyty%C4%87/ar-BB1cd8nI?ocid=msedgntp - nawet tego nie chce mi się komentować, ale był taki jeden, co zaproponował "życie bez pieczywa" - nie udało się go wypromować w Polsce mimo usilnych starań - a szkoda, bo to był strasznie miły i rozumny lekarz.  :D
Mam jeszcze kilka niepublikowanych listów prof. Wolfganga Lutz'a do Doktora, ale uważam, że są zbyt prywatne na podanie ich do publicznej wiadomości.  8)

admin

A teraz mi się tak skojarzyło: 6kromek chleba*20g węglowodanów= dzienne zapotrzebowanie przeciętnego "musku" na glukozę! ;)
Nie wyleczą się z tego?  8)

Blackend

Bez smalcu nic z tego nie będzie.  :wink:

admin

Oczywista oczywistość... ;)

Jarek

Cytat: admin w 2021-12-27, 12:51:58
https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/dietetycy-policzyli-ile-kromek-chleba-mo%C5%BCna-zje%C5%9B%C4%87-dziennie-%C5%BCeby-nie-przyty%C4%87/ar-BB1cd8nI?ocid=msedgntp - nawet tego nie chce mi się komentować, ale był taki jeden, co zaproponował "życie bez pieczywa" - nie udało się go wypromować w Polsce mimo usilnych starań - a szkoda, bo to był strasznie miły i rozumny lekarz.  :D
Mam jeszcze kilka niepublikowanych listów prof. Wolfganga Lutz'a do Doktora, ale uważam, że są zbyt prywatne na podanie ich do publicznej wiadomości.  8)
Szkoda ze nie był piosenkarzem, lub aktorem.
Tutaj stare bauery przypominaja zachowniami Luca. Stara szkoła "rozumu chłopskiego"