Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

:shock: oczyszcza z antygenow??  :lol: widze target na szczepanow  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Cytat: Gavroche w 2023-04-24, 09:57:30
O takie forum nic nie robiłem! :D

Wiem, nie powinienem pisać tak niegrzecznie, ale jeśli kogo ten tekst obrazi - nic mi po nim.  8)
Jeśli zaś będzie choć jeden wierzący w "zły cholesterol", co zastanowi się nad moim tekstem, a jeszcze lepiej sam poczyta sobie w renomowanych biochemiach, że tak jest jak napisałem, a to stwierdzam, że warto było w tej formie publikować na Forum.  :D

admin

Cytat: Zyon w 2023-04-24, 12:08:20

:lol:
Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... ;)
Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat...  :shock:  :D :D

admin

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=graphene+&filter=simsearch1.fha - a jakże - badania się rozkręcają, ale nie mam dziś czasu na przejrzenie "wyników". Może jutro. ;)
Może fraza "graphene+cardiac disorders" będzie ciekawsza?  8)

Jarek

Można tylko przypuszczać, ze zbiorowy test się udał 8)

admin

https://sbc.org.pl/Content/275338/praca_doktorska_Marta_Dziewiecka.pdf - tu coś ciekawego, ale na owadach ...
Cyt.: "Pokolenie potomne A. domesticus cechowało się znacznym obniżeniem żywotności komórek w porównaniu do pokolenia rodzicielskiego, co pozwala sądzić, że tlenek grafenu może powodować wielopokoleniowe
negatywne skutki."

"Płaskoziemstwo" i "foliarstwo" pewnie zaś z tego Forum wychodzi... ;)  :lol:

admin

Cytat: Jarek w 2023-04-24, 12:36:45
Można tylko przypuszczać, ze zbiorowy test się udał 8)

Test na "inteligencję" - ;)

Jarek

Zyon

Cytat: admin w 2023-04-24, 12:16:43

Mnie tam uczyli, że po to organizm ma jelita, płuca, nerki, wątrobę, skórę i ruch, aby się sam czyścił, ale pewnie się nie znam... ;)
Problem w tym, że żaden z tych organów nie ma zdolności wydalania grafenu, ale zaraz sprawdzę to na pubmed, bo może są jakie "najnowsze badania naukowe" na ten temat...  :shock:  :D :D
Teraz detoxy" sa modne, nawet ten lekarz Marek Skoczylas co to prawil tak madrze o szkodliwosci ketodiet ma suple od oczysczania :D
A ta sekta suplemenciarska, o ktorej pisalem, to co tydzien ma "detox day" i wtedy sie "oczyszczaja".
Co prawda zapytalem ich , ze przeciez jak zywia sie tak zdrowo, eko, bio i "jedzenie z NASA w proszku", to z czego sie oczyszczaja w takim razie...
nie wiedzieli  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Nie można takich logicznych pytań stawiac - napięcie w mózgu spada o połowę ,i jeszcze się denerwują poca obrażają Dietetyczki  kiedyś zapytałem, ile ryb jeść żeby odpowiednie  zapotrzebowanie na lomegi 3 było Odpowiedź:No tyle żeby samopoczucie było dobre  :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2023-04-24, 14:10:56

Teraz detoxy" sa modne, nawet ten lekarz Marek Skoczylas co to prawil tak madrze o szkodliwosci ketodiet ma suple od oczysczania :D
A ta sekta suplemenciarska, o ktorej pisalem, to co tydzien ma "detox day" i wtedy sie "oczyszczaja".
Co prawda zapytalem ich , ze przeciez jak zywia sie tak zdrowo, eko, bio i "jedzenie z NASA w proszku", to z czego sie oczyszczaja w takim razie...

Może z grzechów... :shock: Pewnie to jest sekta Skoczylasa... 8) :lol: Wiara na słowo - trzeba się oczyszczać i już...  8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-04-24, 12:42:46
https://www.money.pl/gospodarka/niemcy-wygasili-elektrownie-atomowe-ekspert-mowi-co-stalo-sie-juz-pierwszej-nocy-6889032732661889v.html
Zamkeli swoje, żeby kupować ekologiczna energię z Francuskiej jadrowkiPatole roku 2023
W obecnych realiach nawet rozsądna decyzja. Ciekawe czy nord streama już zabezpieczyli... 8)

Blackend

Cytat: Zyon w 2023-04-24, 14:10:56

Mam znajomych, którzy co weekend się oczyszczają i nikt nie jest ich w stanie przekonać do zmiany "suplementu". ;)

Jarek

Tez mam takiego, ale on to przybajmniej zainwestował . Za 500 euro na poł roku jakies proszku cpa. Co to sie nie robi dla zdrowia.. :wink:

Jarek

Cytat: RafałS w 2023-04-24, 15:30:20
Cytat: Jarek w 2023-04-24, 12:42:46
https://www.money.pl/gospodarka/niemcy-wygasili-elektrownie-atomowe-ekspert-mowi-co-stalo-sie-juz-pierwszej-nocy-6889032732661889v.html
Zamkeli swoje, żeby kupować ekologiczna energię z Francuskiej jadrowkiPatole roku 2023
W obecnych realiach nawet rozsądna decyzja. Ciekawe czy nord streama już zabezpieczyli... 8)
Polska spi na weglu ale nie bedzie mogła go wydobywac- chyba od 2024, i bedziemy zmuszeni kupowac. Po niemiecku... Dobrze ze atmowej nie zdazylismy wybudowac ... 8)

Jarek

Bo mozna by było czym  pierdyknac w ten cały cyrk

renia

To już wolę ten chrust zbierać... :? :lol:

Jarek

Do lasu nie wpuszczą, a chrust tylko dla elity politycznej...

admin

Zapomniałem dopisać, że w przypadku dostania się dużej ilości "toxu" do żołądka - pierwszym naturalnym sposobem pozbycia się "patogenu" są wymioty.  8)