Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2023-07-18, 11:24:09
Cytat: renia w 2023-07-18, 10:50:01
Cytat: Jarek w 2023-07-18, 09:53:56
https://turystyka.wp.pl/niemcy-kusza-polakow-najbardziej-popularny-jeden-region-6920589742914496a
Bawaria jest piękna,  ale bez knebli... :lol:

Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są... :roll:

Bez jaj, teraz się tam jeździ na golonko po bawarsku, świńską pieczeń i Riesling!  :D
Rieslingi  (jako abstynent) polecam - fantastyczne wina pod świńskie mięso, choć niektórzy twierdzą, że "tylko do drobiu" ...  8)
Ale ja zawsze wolę wyjść na "Janusza" niż "konesera"... ;)

Z tego co widzę i słyszę, to Polacy do wyjazdów zagranicznych na wczasy, wybierają głównie Turcję...

admin

A bo islamskich seriali się naoglądali w TVPiS to jadą skonfrontować wiarę z rzeczywistością... ;)

Jarek

Turcja nie dla mnie, nie moje klimaty. Wole Bałtyk, nawet po obejrzeniu serii parogonow grozy.  :lol:

Blackend

Nas też do północnej Afryki nie ciągnie, ale ich do Europy już tak. ;)

renia

Kilka dni temu znajomi wrócili po 10-dniowym pobycie w Turcji i bardzo sobie chwalili. I standard hotelu i zwiedzanie okolic i ceny...

Jarek

Nie mieli wyjścia- zapłacili Mój kamper też jest lepszy niz  hotel4 gwiazdki...

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-07-18, 22:25:48
Nas też do północnej Afryki nie ciągnie, ale ich do Europy już tak. ;)
Byłem raz w Tunezji - wystarczy mi do końca życia arabskiej serdeczności...

renia

Cytat: Jarek w 2023-07-19, 08:23:07
Nie mieli wyjścia- zapłacili Mój kamper też jest lepszy niz  hotel4 gwiazdki...

Zapłacili 4 tys. od osoby, a jechali z dwójką dzieci...

Jarek

No i fajnie, ale
kieszonkowe raz tyle...

Jarek

https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/usa-johnson-and-johnson-ma-zaplacic-gigantyczne-odszkodowanie-mieszkancowi-kalifornii-koncern-komentuje-7245382
Sprawiedliwość ponad wszystko Ludki się dobrze czują, jak ktoś się troszczy ... Ten link chyba powielają co jakiś czas , bo mam wrażenie że juz czytałem te wypociny

admin

Cytat: renia w 2023-07-19, 08:52:46
Zapłacili 4 tys. od osoby, a jechali z dwójką dzieci...

A to bardzo niepatriotyczne!  :shock:
Nad polskim Bałtykiem zapłaciliby 10tys. od osoby, aby "Polska rosła w siłę,a ludziom się żyło dostatmiej"... ;)
A tak wspierają islam!  :(

renia

"Wolność Tomku..."  :lol:

admin

A żadna tam wolność - zabrać paszporty jak za jedynie słusznych czasów było i "bon turystyczny" na islamistów by się nie wydało tylko na Polskę i Polaków!  8) ;)

Blackend

I oczywiście przed wyjazdem na granicy obowiązkowo test ciążowy.  8)

admin

:lol:
Aż dziw, że jeszcze tego nie wprowadzili!  :shock:  :?

Blackend

Jak konfa się dostanie do koryta i okopie, to i o tym nie zapomną.  :?

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-07-19, 09:50:28
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/usa-johnson-and-johnson-ma-zaplacic-gigantyczne-odszkodowanie-mieszkancowi-kalifornii-koncern-komentuje-7245382
Sprawiedliwość ponad wszystko Ludki się dobrze czują, jak ktoś się troszczy ... Ten link chyba powielają co jakiś czas , bo mam wrażenie że juz czytałem te wypociny
Z kilka razy, w kilka lat. Wygląda na stałą pozycję w wachlarzu reklamowym j&j. 8)