Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

admin

:lol: :lol: :lol:
Co to się wyprawia!  :shock:
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/lekarz-alarmuje-na-tych-t%C5%82uszczach-nigdy-niczego-nie-sma%C5%BC-ryzykujesz-udar-albo-zawa%C5%82/ar-AA1ju3w5?ocid=msedgntp&cvid=e9eb03344d364d2fbd8edbdcfe6ccaf7&ei=37 - każe smażyć na maśle i smalcu! Bo: "Smażąc na olejach roślinnych fundujemy sobie miażdżycę, która może prowadzić do zawału serca lub udaru mózgu"  :shock:
Jak oni nic nie wiedzą, a nawet gorzej - bo wiedzą źle - to starch!  :(
Ciekawe kiedy ogłoszą, że te 3-łamaga to nie takie dobre, jak gadają.  :lol:

renia

Chyba chcą nas wykończyć... :? 8) Przecież to jest oczywiste, że smalec i masło "zapycha" tętnice i żyły... :lol:

admin

Jak za jednorazówkę, której się nie opłaca naprawiać, to całkiem przystępna cena! ;)  :lol:

Jarek

To już wolę nie mieć nic, i być szczęśliwym Zaczynam łapać, o co chodzi z tym szczęściem...

RafałS

:mrgreen:
Nie marudzić. Ja bierę ze trzy wstępnie i wam też radzę już zamawiać.  :wink:

Jarek

120 tys zł na plastikowego meleksa  :lol: 

RafałS

To trza zamawiać.  :wink:

A ile użytecznej pracy meleksy wykonały to teslowate do felgi nawet nie dorastają.  8)

Jarek

Komuna wróciła W NRD były trabanty , 10 lat sie czekało ma przydział, teraz 10 lat tyranka żeby odłozyc na taką teslowa mydelniczkę

renia

Cytat: Jarek w 2023-11-07, 12:36:35
Komuna wróciła W NRD były trabanty , 10 lat sie czekało ma przydział, teraz 10 lat tyranka żeby odłozyc na taką teslowa mydelniczkę

Mnie się one nawet za komuny nie podobały... :lol:

Jarek

Jak patrzę na Tesle, mam te same skojarzenia

admin

Ale na teslę nie trzeba prawa jazdy jak ma autopilota! ;)

Blackend

Na Youtube jest sporo filmików z taksówkami autonomicznymi.
Nie powiem, robi to wrażenie jak kierownica sama się kręci, a kierowcy nie ma. ;)  8)

Jarek

Ale nie mając nic będę szczęśliwy- czyli z buta ... :lol:

RafałS

:shock: To buta będziesz miał?!

Blackend

admin