Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

NIESPODZIANKA DLA KAŻDEGO Z WAS!

Zaczęty przez MORGANO, 2006-12-28, 09:13:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

MORGANO

NIESPODZIANKA DLA KAŻDEGO Z WAS![/color]

Niespodzianka dla każdego z Was czeka już od jutra.
Odkryj co masz zapisane w gwiazdach.
Korzystam z okazji by tą drogą wszystkim
OPTYMALNYM
miłośnikom, członkom ich rodzin, znajomym, jak i wszystkim sympatykom, którzy odwiedzą
od
1 STYCZNIA 2007 roku

FORUM dr KWAŚNIEWSKIEGO
ZŁOŻYĆ
Z OKAZJI URODZIN
KAŻDEMU NAJSERDECZNIEJSZE
ŻYCZENIA

Wraz z indywidualnym osobistym prezentem dla każdego urodzonego w danym dniu.
Morgano
[/color][/b]

elmo

Morgano ,masz zamiar wróżyć  :?:  :shock:

MORGANO

Elmo! Tobie również życzę wszystkiego najlepszego.
Ale niestety musisz poczekać do pierwszego to już
tylko 87 godzin.

elmo

Alez ,dziekuje Morgano i wzajemnie życzę wszystkiego najlepszego  :)

Halina Ch.

W zsadzie nie wierzę w horoskopy i zapisy gwiazd (jeszcze nie zdarzyło się w moim półwiekowym życiu aby przepowiednia się sprawdziła) ale Twoja zapowiedź niespodzianki MORGANO brzmi ekscytująco.

Ewa

:) Ciekawe, jak będzie chodzilo forum 1 sty? Morgano, pewnie wszyscy bedziemy czekali na niespodziankę :D

Jona

A ta niespodzianka to o pólnocy  ,czy moze  być  dzionek?

dantar66

Dziękuję za życzenia i przekazuję je również. Lubię horoskopy i wrózby , więc czekam do nowego roku i mam nadzieję je  otrzymać. Traktuję je oczywiście z lekkim przymróżeniem oczu, ale jest to dla mnie fajna rozrywka i takie małe coś w tym jest , tak myslę. Pozdrawiam

lekarka

Ja horoskopy traktuję jak wyzwania. To co mi pasuje asymiluję, a co nie eliminuję.

elmo

Ja horoskopy czytalam jak bylam nastolatka  :D z kolezankami ,glownie nam chodzilo o to, czy spotkamy jakąś miłość  :D

Ewa

Hm, ja nie wierzę w horoskopy, ale każdego znajomego, wcześniej czy później, pytam o znak Zodiaku  :lol:
Horoskopy stawiane w gazetach lub pseudo znawców na podstawie tylko położenia Słońca, są nudne, ale dobry horoskop daje do myślenia. Widzę sporo cech wspólnych (niektórzy spodziewają się, ze będą identyczni) u ludzi spod jednego znaku, choć oczywiste jest też, że wiele ich dzieli.

Halina Ch.

MORGANO, gdzie ta niespodzianka?

Szymon

A tu niespodzianka ode mnie:
http://www.nobeliefs.com/horrorscope.htm
wystarczy kliknąć na znak zodiaku.
powodzenia ;)

Tomkiewicz

O psiamać Szymonie !!  Toż statystycznie , jako Skorpion, powinienem być mordercą :) No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników :)

Tomek

Ewa

:shock: Szymon, to była niespodzianka w kategorii "rozczarowanie"  :wink:

Szymon

Tomek, to jeszcze mi sie podoba w skorpionie:
13) You're proof that God doesn't exist, otherwise he would have killed you by now.
;)
Nie ma co, horoskopy na nobeliefs sprawdzaja sie ze 100 proc. skutecznoscia... ;)

CytatNo i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników
Widać, żeś nie bogobojny ;)

W stosunku do mnie (Byka) profeci z nobeliefs okazali się bezlitośnie szczerzy:
7) You have nothing to worry about because you have no mind to worry with. ;) , co tez dedykuje wszystkim zaczynajacym lekture Tele Tygodnia od rubryki z horoskopami ;)

Halina Ch.

Cytat: Tomkiewicz w 2007-01-02, 18:16:14
O psiamać Szymonie !!  Toż statystycznie , jako Skorpion, powinienem być mordercą :) No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników :)

Tomek

Widzisz, już jest niepawda, gdyż też jestem spod znaku Skorpiona a nie zabiłam ani jednego plemnika...

elmo

Cytat: Halina Ch. w 2007-01-03, 12:38:06
Cytat: Tomkiewicz w 2007-01-02, 18:16:14

Tomek

Widzisz, już jest niepawda, gdyż też jestem spod znaku Skorpiona a nie zabiłam ani jednego plemnika...

Oczywiście ,ze nieprawda.
Ludzie mylą religijność z teizmem-czyli wiarą w Boga i uznaniem go jako stwórcy.
Bogu nie jest potrzebna zadna religia.
Człowiek sobie stworzył religie sam dla własnych korzyści-silniejszy mógł manipulować słabszym.
Człowiek sobie tez sam stworzył swoje tradycje czyli święta ,urodziny ,imieniny itp
różnego rodzaju zabobony czyli horoskopy, itp.
To Bogu nie jest potrzebne do niczego a jedynie człowiekowi ,bo penie sprawia mu to przyjemność.
I jak katolicyzm ,buddyzm ,judaizm itp sa religią, tak i ateizm jest religią-a to juz w necie wyczytałam,ze ateizm podchodzi pod religie .To pewnie jest w penym stopniu wyznanie ludzi ,ktorzy nie wierzą w Boga.
I ATEISCI ,zauwazylam (bo jest tu na forum przykład ewidentny) ,są bardzo PODATNI NA MANIPULACJE...,
rąwnie bardzo jak ludzie religijni i zabobonni.

Czyli wnoisek juz wyciagnęłam z tej dyskusji całej :nie jestem ani religijna ,ani zabobonna-piękne uczucie  :D 
.

Halina Ch.

Cytat: elmo w 2007-01-03, 13:06:51

Człowiek sobie tez sam stworzył swoje tradycje czyli święta ,urodziny ,imieniny itp
różnego rodzaju zabobony czyli horoskopy, itp.

A teraz w grudniu obrodziły czerwone krasnale i wmawiają nie tylko dzieciom, że z okzjii narodzin Jezusa należy im się tandeta z marketów (czyt. prezenty).

Tomkiewicz

Cytat: Halina Ch. w 2007-01-03, 12:38:06

Czy mógłbym liczyć na sprecyzowanie tej myśli ? Jak to zrobiłaś, znaczy się - jak zdołały przeżyć ? :)

Tomek