Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Dość ciekawa burza nad ranem. Tak przeciągłego podkładu grzmiącego (z ponad 0,5h) nie pamiętam. :roll:
Nieco schłodzenia, jak znalazł... :)

Zyon

MIalo przylac i co? I pstro :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Może ktoś komuś przylał... :roll: :?

renia

Miały być afrykańskie upały, a turyści nad Bałtykiem i w Trójmieście w kurtkach chodzą.  :?
Może, żeby ich słońce nie spaliło... :shock: :lol:

admin

To z troski, aby nie suplementowali wit.D za darmo, bo wiadomo, że tylko ta ze sklepu z chemią spożywczą się liczy... ;)

renia

Czerniaka można dostać od tej ze słońca, albo kogoś innego... :?

admin

Jarek

W tamtym roku plaża Świnoujście w piękny słoneczny dzień wzdłuż morza  grupka japońców spacerek w okneblowaniu pod parasolkami straszyli ludzi wirusami i anomaliami pogodowymi A skąd wiem że Japonskie patole ? Bo na kneblach z przodu wszyscy  mieli flagę Japoni Niemcy też byli tacy transparetni w ffp2.

renia

I dobrze, że ostrzegają, żeby potem nie było zaskoczenia, że są zamknięci na kwarantannie,
albo w respiratorze... 8) :lol: Powinny helikoptery jeszcze latać i dezynfekować plażę... 8)

RafałS

Dziś za pośrednictwem radyjka RCB dowiedziałem się że, istnieje coś takiego jak prognozy pogody  :shock: . Nie ukrywam rozczarowania bo liczyłem na najnowsze oferty promocyjne biedronki i lidla. :wink:

RafałS

Nie wszystko stracone. Jest jeszcze szansa że trafię, gdy zacznę śledzić prognozy itd... 8)

admin

Wg sms-ów idzie armagedon i nic się na to nie poradzi, bo to przez to, że "planeta płonie".  :lol:

Blackend

Wysyłają w kółko te smsy i ludziska zaczną je ignorować. ;)

RafałS

Nadużycie, niegospodarność i klasyka przebodźcowania. No ale jak pis ustanawiał (kwadrans przed wiadomo czym) to algidowo trzeba kontynuować. Pane algida, może jakaś promocja na lody serduszkowe?

RafałS

Zaczynam mieć takie podejrzenie, że w ogólnie nadzwyczaj chłodnym i spokojnym czerwcu, byłem nękany RCB co trzeci dzień...  :|

admin

:lol:
Jakiś wulkan tyle sypnął pyłu w atmosferę, że będzie wilgotno przez jakiś czas...  8)

Blackend

I znowu przybędzie dwutlenku węgla, który wg najnowszych badań nie ma wpływu na ocieplenie (ten z wulkanu), tylko ten emitowany przez ludzkość powoduje, że planeta płonie.  :lol:

admin

Oczywiście!
Na Ukrainie wyprodukowali w dwa lata tyle ditlenku węgla, że za składki na ETS by zbankrutowali!  :shock:  :?
I wszystkie "oszczędności" w emisji poszły...  8)

admin

A bo to anomalia przez "ochłodzenie"... ;)