Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Radzio

No właśnie, otrzymałem porcję śniegu- na jutro. :) I albo, albo. Albo kalosze, albo ... bez skarpetek. ;) :D

MariuszM

Kalosze poproszę ,obstawiam :) :lol:

Radzio

Nie dam się sprowokować. Rano ocenię. :D

RafałS

Chciałbym zaprzeczyć informacji rozpowszechnianej przez telewizję publiczną o tym, iż jakoby nie widać było śladów wiosny. Osobiście, naocznie dziś stwierdziłem inaczej i nawet nie to żebym chciał koniecznie zaprzeczyć, lecz po prostu tak jest. :shock:  :D

Radzio

Widocznie w mediach są tacy, którzy by Wiosnę obejść chcieli, a ona tuż tuż- czy to się komukolwiek podoba, czy nie. ;) :D

Radzio

Mną mogą już za pomocą czasu manipulować. ;) Jestem wyregulowany, że ho ho. 8)
http://pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3wnonoc_wiosenna

Zyon

ja dzisiaj juz o 5:45 wstalem
Work Buy Consume Die

Radzio

No to 1-go będzie to już 6:45. :)

Radzio

RafałS

Z rana temperatury styczniowe. Ale jest słońce. Fotodiody białkowe pracują  8) , od razu lepiej.  :)

Radzio

RafałS

Ciekawe zjawisko sobie przyuważyłem  :) . Samochody jadące po zasolonym, suchym asfalcie, wzniecają w powietrze solny pyłek. Czyli chwilowo klimat prawie nadmorski, na miejscu, bez długiej podróży. I co można, i co da się?  :wink:  :D

Radzio

A sól jodowana chociaż? ;) :D

RafałS

Właśnie jeszcze nie sprawdziłem, ale niechby miała tyle tylko jodu co w złożu, a powinno być zadowalająco.  :wink:

Radzio

Jak mnie sprowokujesz, to z oszczędności(bo to paliwko do SUV'a mus zatankować- na przykład) ... wytarzam się na jakimś poboczu. ;) :lol: Nie jestem jednak przekonany, czy wystarczająco pyłek tym sposobem uniosę, bo SUV,... to SUV. 8)

RafałS

Głupi pomysł. To już lepiej się posolić solniczką w domu.  :lol:

Radzio

Pewnie że głupi! A jaki niby miałby- w tak pogodny dzień- się urodzić. :lol:

RafałS

:shock: Coraz lepiej, aktualnie -15°C.

Radzio

Eee kicha, zaledwie dycha. :D