Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Diabeł tkwi w powtarzalności ... błędów.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-15, 16:36:16
Diabeł tkwi w powtarzalności ... błędów.
Ludzka natura, zawsze powtarzam... :D

Radzio

Ludzka natura była, jest, i ... no właśnie ... źle odżywiona. :D :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-16, 08:24:42
Ludzka natura była, jest, i ... no właśnie ... źle odżywiona. :D :lol:
Tu się nasze drogi rozchodzą...
Ty uważasz, że plastyczna ona, ja, że niezmienna :D

Radzio

:lol:
"Spoco", idź. Wszak "jesteś w zoo". :shock:
To nie ja uważam, że o plastyczność chodzi. :D To Twój "tatuaż" ... i to porządnie wryty.
Wrócisz jak bumerang. Stale gdzieś wracasz. :lol: Jeżeli tylko Twoja natura jest niezmienna. 8) ;) :) :D :lol: :P
Logiczne. 8)

Dasna

W Wierchojańsku w nocy - 4 st.C a w dzień + 13 st.C. w Ojmiakonie w nocy 0 st.C a w dzień + 4 st.C. U nas lepiej. :D

renia

W Wejherowie ma być dzisiaj 22oC w cieniu...

Radzio

Las porządnie już się zagęścił, na dniach sarny zrudzieją z zachwytu nad taką gęstwiną. :D ;)

RafałS

Pora złapać oddech gdyż burza wymieniła właśnie powietrze na świeższe. W ogólę Aura zagrała dziś ciekawy koncert. Najpierw duchota-ciepłota, potem z pół godzinki odgłosów nadciągającej burzy, niczym z kręgielni. Właściwie nieustające pogłosy, bez przerwy choćby sekundowej. Następnie intensywny grad lodowy z deszczem i błysakawiczne napełnienie spragnionych kanalizacji...  :wink:

Blackend

Rześkie powietrze po burzy, to jest to.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-05-24, 13:38:18
Rześkie powietrze po burzy, to jest to.  :D
I spragnione kanalizacje wzdychają z ulgą, napojone :D

RafałS

Bo ja wiem czy wzdychają, bokiem im jednak wyszło.

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-05-24, 13:47:55
Bo ja wiem czy wzdychają, bokiem im jednak wyszło.
A jutro kac...

Blackend

Czyli drenaż rury. ;)  :lol:

RafałS

renia

Cytat: RafałS w 2014-05-24, 13:29:47
Pora złapać oddech gdyż burza wymieniła właśnie powietrze na świeższe. W ogólę Aura zagrała dziś ciekawy koncert. Najpierw duchota-ciepłota, potem z pół godzinki odgłosów nadciągającej burzy, niczym z kręgielni. Właściwie nieustające pogłosy, bez przerwy choćby sekundowej. Następnie intensywny grad lodowy z deszczem i błysakawiczne napełnienie spragnionych kanalizacji...  :wink:

U nas jest taka kulturalna burza... :roll: bez gradu daje czadu... :D :lol:

RafałS

Łapie się łapie tego powietrza, ale zdaje się że na długo to nie wystarczy. Sluńce już działa.  :)

RafałS

Niesamowite! Po strumieniach na ulicach nie ma już prawie śladu. Suchy asfalt/beton. Znów poszło w powietrze, by cieszyć kogoś innego. Z nienacka np.  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-05-24, 16:00:37
Niesamowite! Po strumieniach na ulicach nie ma już prawie śladu. Suchy asfalt/beton. Znów poszło w powietrze, by cieszyć kogoś innego. Z nienacka np.  :)
Umiesz tym znienacka sterować?
Podeślij do mnie, bo tu świci i świci... :D

RafałS

Oj bo jak przez okno wychynę, bo jak na wschód dmuchnę...  :lol: