Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Łe, co to jest za życie bez marzeń... :roll: :?

Gavroche

Cytat: renia w 2014-08-12, 22:53:49
Łe, co to jest za życie bez marzeń... :roll: :?
Z Marzenią może być faktycznie lepiej :D

RafałS

Grzyb się sypie po lesie. Choć już w czerwcu podgrzybka widział acz w jaskiniowych właściwie warunkach to było. Najważniejsze że pogoda znieśniejsza.  :)

RafałS

Dasna

RafałS

Magia przyrody, szkiełka i oka i i i...  :wink:

Blackend

RafałS

:roll: ...Za prusaków zabudowania gospodarcze. Za Kazia Wielkiego chyba pole. No a dzisiaj - bokeh. :lol:

Blackend

RafałS

Ale leje. Od popołudnia nieprzerwanie i stabilnie. Chyba jakieś jeziorko nad głową zawisło i wycieka. Wczoraj to i nawet burzę z daleka spotkałem.

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-09-01, 22:44:57
Ale leje. Od popołudnia nieprzerwanie i stabilnie. Chyba jakieś jeziorko nad głową zawisło i wycieka. Wczoraj to i nawet burzę z daleka spotkałem.
To celowo, żebyś nigdzie się nie kudlał, tylko oko wygoił :D

RafałS

Aaaa, jakże to zacnie od Pani Aury miłościwej! A oko? Oko pomału dochodzi. Przespało się i przestało płakać bo już nie czuje żadnego kłucia. Lekko rozmyte widzenie jeszcze, minimalnie. Ustąpi ostrości, chyba?  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-09-01, 22:59:28
Aaaa, jakże to zacnie od Pani Aury miłościwej! A oko? Oko pomału dochodzi. Przespało się i przestało płakać bo już nie czuje żadnego kłucia. Lekko rozmyte widzenie jeszcze, minimalnie. Ustąpi ostrości, chyba?  :)
Mówią, że ubytek rogówki się nie regeneruje, ale o układzie nerwowym, teź tak mówili...
Poza tym to mózg rządzi, nauczy się pracy na nowej kamerze i tyle :D

RafałS

Kamerka stara mam nadzieję zostanie - mam sentyment  :lol: . Ino nieostrość ma ostrości miejsca ustąpić - jakem niegramotnie napisał.  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-09-01, 23:12:02
Kamerka stara mam nadzieję zostanie - mam sentyment  :lol: . Ino nieostrość ma ostrości miejsca ustąpić - jakem niegramotnie napisał.  :)
Ja teź niegramotnie, bo nie chodziło o całkiem nową, tylko lekko zrysowaną  :D

RafałS

Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie.  8)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-09-01, 23:22:36
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie.  8)
Musisz jeść świńskie oczęta na maśle :lol:

renia

Ale specjalne krople do oczu, do stosowania przy urazach, też by mogły nie być głupim pomysłem... :roll:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-01, 23:27:43
Ale specjalne krople do oczu, do stosowania przy urazach, też by mogły nie być głupim pomysłem... :roll:
Zaszkodzić nie zaszkodziłyby, przez trzy dni :D
Tam zwykle dwa-trzy antybiotyki i steryd jest, nie przedostające się raczej do krąźenia ogólnego.

RafałS

Dobrze prawicie, póki co kroplo kuruję się właśnie i czekam... Czekam bo teraz najważniejsze musi isć od wnętrza.  8)