Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Zaniedbałam Ojmiakon i Wierchojańsk. A tam dzieje się, oj dzieje. 8)

W Ojmiakonie już lokalne przymrozki  :mrgreen:  do - 10 st.C a w Wierchojańsku cieplej w dzień - 1 st, ale w nocy przymrozki  :mrgreen: -12 st.C.

renia

Oj, chyba u nich się klimat ociepla. Jeszcze są spokojni, że im Putin gazu nie zakręci. Ale oni go tam pewnie nie mają. No może w butlach... :roll: 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 07:31:22
Oj, chyba u nich się klimat ociepla. Jeszcze są spokojni, że im Putin gazu nie zakręci. Ale oni go tam pewnie nie mają. No może w butlach... :roll: 8)
Jest nadzieja, że im ta wieczna zmarzlina roztopi się.  :mrgreen: Tfu, lepiej nie, bo będzie potop. :?

renia

Nie wiem po co oni tam siedzą. Są takie przyjazne ludziom strefy klimatyczne na świecie..... :roll: Np. tu na Kaszubach... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 07:38:14
Nie wiem po co oni tam siedzą. Są takie przyjazne ludziom strefy klimatyczne na świecie..... :roll: Np. tu na Kaszubach... 8)
Bez wątpienia. Można ich zaprosić i zrobić wymianę. :twisted:

renia

Aż tak przyjaźnie to ja nie jestem nastawiona... :evil: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 07:40:55
Aż tak przyjaźnie to ja nie jestem nastawiona... :evil: :lol:
Nie pękaj. Będziesz miała dużo wrażeń i opiszesz na Forum. :D :lol:

renia

Ale mi aż taki hardcore nie jest potrzebny do szczęścia.. 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 07:50:13
Ale mi aż taki hardcore nie jest potrzebny do szczęścia.. 8) :lol:
:( Szkoda.  :lol:

renia

Ale jesteś... :shock: Na Sybir byś mnie zesłała...? :shock: :twisted: Jestem Dasna rozczarowana Twoim stosunkiem do mnie... :? :mrgreen: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 08:09:11
Ale jesteś... :shock: Na Sybir byś mnie zesłała...? :shock: :twisted: Jestem Dasna rozczarowana Twoim stosunkiem do mnie... :? :mrgreen: :lol:
Nie, coś Ty. :shock: :cry: Ja tylko chciałam Cię wzbogacić turystycznie. :( :lol: :lol:

renia

:lol: to może od razu zafundujesz mi na Księżyc bilet w jedną stronę? :shock: :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-27, 08:44:37
:lol: to może od razu zafundujesz mi na Księżyc bilet w jedną stronę? :shock: :lol:
A po co?
Tam już wszystkie działki wykupione!
http://www.vice.com/pl/read/ive-owned-the-moon-since-1980

Dasna

Cytat: renia w 2014-09-27, 08:44:37
:lol: :lol:

Dasna

Radzio

:lol:
Zanim zdążyłem przeczytać już mi było DO śmiechu. :lol:
Super.

Radzio

Już pomysł zerżnąłem- pewnie ja zwykle źle, kamyczek powiesiłem na sznurku sobie na ... rąsi. 8)  :D :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-28, 11:40:15
Już pomysł zerżnąłem- pewnie ja zwykle źle, kamyczek powiesiłem na sznurku sobie na ... rąsi. 8)  :D :lol:
Ja mam zegar słoneczny, naręczny :lol:
Podobny:
http://allegro.pl/fascynujacy-zegar-sloneczny-zegarek-z-mosiadzu-i4413969942.html#