Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Uch, co to znaczy postęp cywilizacyjny.  :?
Ja mam tylko informację, że coś mi padło na ... kamień- śnieg, deszcz, ale pojęcia nie mam kiedy to było, znaczy o której godzinie. :D

RafałS

Po małej porze deszczowej lato trzyma się dzielnie. Oznak jesieni nie widać, nadal panuje letnia zieleń.  :)

renia

Dzisiaj było przepięknie. :D Nasz Admin przewidział ocieplenie. Ma Chłopak dojście do pewnych informacji... :roll: 8)

RafałS

Po tamtych opadach i dzięki umiarkowanemu ciepłu leszczyny kwitną drugi raz. A od tego ocieplenia to łysodrzewy zakwitną - przepowiaduję!  :wink:

Blackend

Cytat: renia w 2014-09-29, 20:41:53
Dzisiaj było przepięknie. :D Nasz Admin przewidział ocieplenie. Ma Chłopak dojście do pewnych informacji... :roll: 8)

Wasz tak już ma, że jest przewidywalny? ;)  :lol:

renia

Zyon

Chcialbym sie tutaj przy okazji wpisac, ze popieram goraco Wladimira Wladimirowicza, za to, ze nie zmusza do przestawiania czasu i okazuje sie w tej kwestii wyjatkowo zdrowym rozsadkiem w porownaniu do unijnych zbiurwialych biurw  8)
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Blackend w 2014-09-30, 08:32:41
Cytat: renia w 2014-09-29, 20:41:53

Wasz tak już ma, że jest przewidywalny? ;)  :lol:

Dlaczego "Wasz"? Śląsk już się odłączył? :shock: 8)

Blackend

A dlaczego miałby się odłączać?  8)

Zyon

A na co na ta kula u nogi  :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

renia

Cytat: Blackend w 2014-09-30, 08:57:59
A dlaczego miałby się odłączać?  8)

W mieście tak gadają... 8) :lol:

Radzio

Cytat: Zyon w 2014-09-30, 08:44:41
Chcialbym sie tutaj przy okazji wpisac, ze popieram goraco Wladimira Wladimirowicza, za to, ze nie zmusza do przestawiania czasu i okazuje sie w tej kwestii wyjatkowo zdrowym rozsadkiem w porownaniu do unijnych zbiurwialych biurw  8)

Optymalny, z Pałacu Namiestnikowskiego. ;) Carem nie budziet. :D
Pod ruską łapą ciężko będzie żyć*, niektórzy zaś "w całuśną wezmą". ;) To i My, Wy i ja weźmy, na przykład, taką Szwajcarię- trudne warunki mają ... i co- można? I co- da się? :|

Zyon

Kiedys w Trojce, w niedzielne wieczory lecial taki cykl audychji i byl jakis profesor z uczelni zajmujacej sie tymi zagadnieniami. Mowil, ze to wszystko juz bylo pare razy i porownal obecna sytuacje do jakiejs sprzed milionow lat. Mowil tez zeby nie dac sobie wyprac lba globalnym ocipieniem, bo to sciema i kit.
Work Buy Consume Die

Radzio

Tak. W niszowej fotografii proces utrwalania jest zwykle krótki, natomiast czynność wypłukiwania przebiega niespiesznie. Mimo tego i tak niektóre zdjęcia z jednej płukanki żółkną, a inne nie.

administ

No jak ściema i kit, skoro rynek CO2 idzie już w miliady...  8)

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-10-06, 15:12:40
Kiedys w Trojce, w niedzielne wieczory lecial taki cykl audychji i byl jakis profesor z uczelni zajmujacej sie tymi zagadnieniami. Mowil, ze to wszystko juz bylo pare razy i porownal obecna sytuacje do jakiejs sprzed milionow lat. Mowil tez zeby nie dac sobie wyprac lba globalnym ocipieniem, bo to sciema i kit.
Podobnie uważam, Ziemia doświadczała już wszystkiego, co my możemy jej zrobić i się nie przejęła :D
Myślę, że z naszym organizmem jest tak samo...

Radzio

Naturalnie, że tak samo. O!

Zyon

Np ciekawy jest temat dlaczego wlasciwie Grenlandia jest nazwana Zielony Lad. Na razie naukowcy nie przyjmuja do wiadomosci, ze pewnie dlatego, ze tam bylo zielono jak w Irlandii. Choc jeszcze podobno sa mapy z XV wieku gdzie jest wlasnie pokazana inaczej.
Work Buy Consume Die