Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-09-04, 20:49:40
A co, zbliżenie tylko w celach prokreacyjnych przy zgaszonym świetle pod kołderką zgodnie z kalendarzykiem małżeńskim? ;)
(nie)Ciekawe zwężenie projekcyjne. Od "profesjonalizmu" do dewocji.  :wink:

Blackend

Co zrobić, lepiej sobie pooglądać, a nawet skorzystać niż w zakrystii się "dokształcać".  8)

RafałS

Ooo! Viagry, zakrystie, "profesjonalizacja" dzieci. Zmierzcie wy sobie cholesterol bo dziwnie się robi. Wybaczcie, spasowuję.

admin

admin

Z tydzirń temu gdzieś czytałem wyznana byłej polskiej zakonnicy  - ale nie komentuję, bo co mnie tam, tylko dlaczego oficjalnie zwalczają lgbt?  :shock:  :lol:

Blackend

Bo nie chcą konkurencji. ;)

admin

RafałS

Piękne wstążkowe chmurki dziś byli, ale i $rockefeller swoje musiał dopierdzieć.

RafałS

Na podwieczorek - glinianka open. Jedna z lepszych wód zapieckowych. Liczba miejsc ograniczona tak więc dopiero na końcówce lata wskoczyłem. Lepsze niż akwarium. https://www.youtube.com/watch?v=BuHt0xSbru8 :)

Blackend

RafałS

Lato dopisuje, ale niesamowite - półtora tygodnia i... znów "równodzień". :|

admin

Przez ocieplenie klimatu naturalnie... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2023-09-10, 20:12:31
Przez ocieplenie klimatu naturalnie... ;)
Szczególnych anomali nie zaobserwowałem w tym sezonie, bywały ochłodzenia. Zdecydowana redukcja smużenia i rekordów jak w latach przeszłych nie było.

admin

Fakty są nieistotne, najważniejsze, aby na "ociepleniu klimatu" zarobić.

admin

wcześniej była "dziura ozonowa", "okulary przeciwsłoneczne" i "kremy z filtrem" - ale, że na "ocieplenie klimatu" zdecydują się to ciężko było przewidzieć.  8)
Tu i teraz miłe 20st.C, czyli do trzydziestu w południe nie dojdzie.

RafałS

Australia w Zapiecku. Sucho, słońce itd. 8)

admin

Zaraz się ochłodzi z powodu ocieplenia... ;)