Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Dogrzało jeszcze po wczorajszym  :oops: . Teraz oczekiwanie na deszcz. Oj postraszą RCB, postraszą... 8)

admin

Tu pięknie pada od 2h, raz pokapuje, a raz, że rynny z ledwością odbierają...  8)

renia

admin

:lol:
Grzybnia przesuszona, grzybów nie będzie raczej.

Zyon

Podatki placcie, bo u mnei goraco !!  :? Przyklejcie sie do jezdzni
Work Buy Consume Die

renia

A to ochładza klimat? :shock: 8)

renia

Jestem ciekawa czy ci aktywiści wierzą w sens swoich działań, czy tylko kasa ich interesuje... :roll:

RafałS

Uwaga! Pasożyty RCB PoPis+ nadal nękają lokalnie i krajowo. Możliwe doniesienia o ewentualnych, prognozowanych zdarzeniach pogodowych na podstawie prognozowanych zdarzeń pogodowych z prognoz pogodowych. Zabezpiecz umysł, podświadomość i głosuj mądrze gdy jest okazja. :wink:

admin

To całkowicie nieważne, ponieważ "naukowo" się ociepla.  8)

renia

:lol: A jak jest to nieważne...Nikt (prawie) w prawdę nie uwierzy... 8)

admin

Prawda to najgorszy wróg kłamstwa! ;)

Blackend

No chyba, że to kłamstwo smoleńskie, które jest prawdą.  :shock: ;)

Jarek

Benzyna po 5 zł  jest juz zapewne na stacjach orlen Mi sie ta prawda wiecej podoba, bo prosta i przejzysta. A z tm Smolenskiem, to bym sie jeszcze wstrzymał....

Blackend

Jasne będzie znowu co grzać na następną kampanie wyborczą.  :lol:

Jarek

idealny materiał na kampanie- mam tych Tusowskich  głupot wiecej, w internecie nie ginie  :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-07-24, 20:00:29
Benzyna po 5 zł  jest juz zapewne na stacjach orlen Mi sie ta prawda wiecej podoba, bo prosta i przejzysta. A z tm Smolenskiem, to bym sie jeszcze wstrzymał....

Ze Smoleńskiem są takie manipulacje i dziwne wydarzenia, utajenia faktów, jak z Lepperem... :?
Robienie "płaskoziemców", "teorii spiskowych" i wyśmiewanie się z tych, którzy dociekają prawdy...

renia

Cytat: admin w 2024-07-11, 18:40:07
Grzybnia przesuszona, grzybów nie będzie raczej.

Będą. Zakład? :lol:

admin

No sorry, ale jak się nie zakładam nigd.  8)

renia

Żartuję przecież... 8) :lol: Jak to ja... ;-) Nawet w "totka" nie gram... 8)