Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

No i świetnie, coś za coś... ;)

RafałS

Koło 24C. Tak bardziej na lato już bije. Podobnie jak w 2000r. 8)

admin

Zaczyna się gadzia pogoda!  :lol:

Blackend

Zaraz się uruchomią klimatyści, tylko muszą przetrzymać Trumpa. ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-17, 08:28:39Zaczyna się gadzia pogoda!  :lol:
Gadzio to jest jak nasmużą terrarium. Tzn. "mleczną" szklarnię pod lepsze rozproszenie światła... 8)

Gavroche

Ja czekam, aż NASA spadnie z krawędzi Ziemi. :)

admin

RafałS

No i stabilna wyższa temperaturka oczywiście, to co dla gadzin do szczęścia potrzeba. Ważne żeby gadka klimatyczna przy tym wiodła prym medialno-polityczny. 8) (brak kwaśnej minki :-\ ).

RafałS

Pokaz państwa z g. c.d.
"Zgodnie z planem". Po testowym zrzucie zakończonym powodzią pora na "testowanie szczelności". Zbierają już ponad miesiąc, teraz następny miesiąc... Tylko czekać na większe opady albo objawienie nieszczelności i jak zwykle będzie za późno. Usraelskie zarządzanie na koloni.
https://nto.pl/plaza-nad-jeziorem-nyskim-znika-pod-woda-zalane-sa-tereny-przy-akwenie-ile-to-jeszcze-potrwa/ar/c1p2-27480513

admin

Trzeba spiętrzać problemy! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-24, 09:58:26Trzeba spiętrzać problemy! ;)
Kombinują jak mogą. Takich sztucznych spiętrzeń nie grali jeszcze bo i nie ma potrzeby przy zarządzie niezamachowym. Jak stworzą przeciek to może walną zrzutem ratującym Tzn. zalewającym miejscowości do Odry i dalej.

admin

Muszą przetrenować wszelkie warianty...;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-26, 11:12:31Muszą przetrenować wszelkie warianty...;)
A niech by sobie przetrenowywali, ale u siebie (w kiblu) na ten przykład.
A tak... Trochę to wygląda jak terroryzm/szantaż. Widzicie ile mamy wody? No to wydawajcie więcej na zakupy złomu USA & Co. Wszystkiego się można po "sojusznikach" od globalistów spodziewać, szczególnie ładnego przedstawienia w mediach. 8)

admin

8)
Ostatecznie jakieś wynajęte "zwierzę" może tamę podkopać... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-26, 19:14:308)
Ostatecznie jakieś wynajęte "zwierzę" może tamę podkopać... ;)
Kret może. Wtedy powiedzą że z wodą przypłynął z Czech. :wink:

RafałS

Zapomniałem... Dzisiaj pod tamą referendum więc jeszcze może być taka forma "nagrody" w razie poprawnego wyniku.  :roll:

RafałS

Za ładny był błękit. Nasmużanie powszechne leci... 8)

admin

Z pierwszej ręki wiem, że w Turcji latają, ale nie rozpylają!

RafałS

Cytat: admin w 2025-04-30, 10:27:00Z pierwszej ręki wiem, że w Turcji latają, ale nie rozpylają!
Ciekawe. Coś też słyszałem o Chinach. Trza by się przyjrzeć. 8)

admin

Za parę godzin rozejdzie się zapach tłuszczu skapującego na węgiel drzewny!
Fantastyczna woń.