wloczykij
Go
|
Ha! Czyli lepsi są Ci którzy mają geny, ja nie mam genu alkoholu i dlatego też on mi nie słuzy. Muszę się obchodzić smakiem i przyglądać się z zazdrością na tych którzy maja gen.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ha! Czyli lepsi są Ci którzy mają geny, ja nie mam genu alkoholu i dlatego też on mi nie słuzy. Muszę się obchodzić smakiem i przyglądać się z zazdrością na tych którzy maja gen. Ale może masz "przełącznik" zastawy genowej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaraz się okaże,że wszyscy jesteśmy posiadaczami tego genu Nie tak zaraz Na myszach płci żeńskiej jeszcze nie eksperymentowano
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Na pewno mam ten gen CYP2E1 i znam takiego, któremu brakuje receptora D2
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Zonia , ja też nie potrafiłam przełknąć lampki 'kwaśniaka' , ale czego nie robi się dla ukochanego . Grzeszymy razem , to i winko smakujemy razem , a po lampce, dwóch pozostaje już tylko sama słodycz we krwi... .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na wszystko są jakieś geny, niektórzy mają nawet cola-gen (nie urażając nikogo). .. dobre.. (nie urażając nikogo )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To lepiej mieć tego alko-gena czy nie? Sama już nie wiem..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ha! Czyli lepsi są Ci którzy mają geny, ja nie mam genu alkoholu i dlatego też on mi nie słuzy. Muszę się obchodzić smakiem i przyglądać się z zazdrością na tych którzy maja gen.
Ale właśnie jest na odwrót.Nie służy tym,którzy mają ten gen.Tak pisze w artykule.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Na wszystko są jakieś geny, niektórzy mają nawet cola-gen (nie urażając nikogo). .. dobre.. (nie urażając nikogo ) Ja ten gen kiedyś miałem a teraz jakby nie. Albo na odwrót bo już mi się plącze. Genetyka ma wiele tajemnic chyba.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Ale właśnie jest na odwrót.Nie służy tym,którzy mają ten gen.Tak pisze w artykule. No tak, ci ktorzy nie czytaja sami sa sobie winni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ten gen kiedyś miałem a teraz jakby nie.
Pewnie go przepiłeś..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mleczne czesto blokuja odchudzanie i sa przyczyna alergii. Prawda, ale zapomniałeś dodać, że u mutantów z określonym genomem... Potomków Atlantydów to nie dotyczy! Hehe ten to byl dobry Fajny temat, zwlaszcza Edytka jak wrzuca na zamiedzowego admina Co zupelnie nie przeszkodzilo jej potem tam sie udac i robic to samo na tutejszego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
chyba zimna
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aaa, bo z Wenus, no tak.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No jacha, bo się lepiej śpi. A 90% GH jest wydzielane podczas REM, co zwiększa syntezę białek i nasila lipolizę.
|
|
|
|
|
|
|
|