Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: cukrzyca, do, ciaza itd (Przeczytany 13189 razy)
|
slawek
Go
|
Jeśli sam nic nie radzisz,to nie przeszkadzaj drugim,bo taki Gość jeden z drugim,po przeczytaniu takiego posta jak Twój,może stracić zaufanie do porad,do Forum itd.
I bardzo dobrze niech sam myśli a nie słucha forumowych gwiazdorów ;P niemogących zrealizowac się w inny sposób w realu ?? Jeszcze raz zaznaczam ,że nikt tu nie przepisuje nikomu recept.A Forum jest od tego ,aby się pytać,prosić o poradę,doradzać,odpowiadać,a nie pisać o tym gdzie Krystyna obecnie się znajduje,bo co u licha mnie to może obchodzić? chcesz mi powiedzieć ze podpowiadanie osobie chorej na cukrzyce i pragnącej zajść w ciąże to takie niewinne plotki ?? to szczyt niefrasobliwości graniczący z głupotą Wdaje mi się jednak ,że jesteś na wielu Forach zarejestrowany i strasznie Ci się mylą zauważyłem że bardzo dużo ci się wydaje P.S. lekarze byli znakomici zwłaszcza Dr. Strosmajer
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
I jeszcze jedno to jest FORUM_DYSKUSYJNE !!! rozumiesz ?? DYSKUSYJNE!!!!!! stworzone do wymiany doświadczeń i dyskusji pomiędzy użytkownikami, a nie internetowa poradnia, radzić też trzeba umieć P.S. EOT
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
I jeszcze jedno to jest FORUM_DYSKUSYJNE !!! rozumiesz ?? DYSKUSYJNE!!!!!!
P.S. EOT
No właśnie Więc nie przeszkadzaj nikomu w dyskusji,jesli sam nie umiesz dyskutować o diecie,a jedynie o tym gdzie jest Krystyna i czy ktos się w realu realizuje czy nie,bo co Cię to obchodzi? Przecież nikt się nie uczy czy je za Twoje pieniądze Posłuchaj: Czy mnie interesuje co Ty robisz i w jakich jesteś stosunkach z żoną czy tam z kimś innym ? Nie obchodzi mnie to ani trochę,wiec i Ciebie nie powinno obchodzić co ja robię . EOT PS.A czy Ty bierzesz odpowiedzialność za Mattiego ,że wtracasz się w to co pisze,czy w to co ja pytałam?Nie musisz się tak troszczyć o
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Jeżeli cukry są ok to można włączyć masło do codziennej diety. Zamiast mąki wolałabym jadać wszystkie dania z ziemniaków czy pomidorów, marchewki, buraków. 2 kostki czekolady gorzkiej. Choć cieszę się jak nie ma na nią ochoty. Może to chleb z mąką jest odpowiedzalny za ketony w moczu. Pr. mleczne co 4 dni też są ok + masło codziennie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|