forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-25, 07:43:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.
669739 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Ĺťywienie Optymalne
| | |-+  dieta optymalna
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: dieta optymalna  (Przeczytany 5623 razy)
wiesia1
Gość


Email
dieta optymalna
« : 2008-01-05, 18:15:39 »

Cześć jestem nowa na forum,od nie dawna jestem na diecie Kwaśniewskigo i mam pytanie jak liczyć potrawę,po ugotowaniu czy przed,składniki które dodajemy(surowe)
Zapisane
kodar
Gość


Email
Odp: dieta optymalna
« Odpowiedz #1 : 2008-01-05, 18:33:24 »

liczymy wsad do garka czyli  prod.surowe,bo np.100g  surowych frytek,  daje  ok.60 g. smazonych na smalcu,czyli obie  rozne wartosci daja  ok.15g weglowodanow Smile
Zapisane
Ewa
Gość


Email
Odp: dieta optymalna
« Odpowiedz #2 : 2008-01-05, 19:47:13 »

No chyba, ze masz podane BTW już upieczonego kurczaka. W sąsiednim watku "co zrobic z tymi białkami" pytał właśnie o to Jurek
Zapisane
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.024 sekund z 18 zapytaniami.