Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wątek: internet (Przeczytany 43905 razy)
|
Blackend
Gość
|
Nie ma moĹźliwoĹci skasowaÄ 15 euro i mam kontakt z rodzinÄ
albo w ogĂłle nie mam IMHO to nie sÄ
tak duĹźe pieniÄ
dze aby namawiaÄ rodzinkÄ na komĂłrki. Moja mama nie ma komĂłrki i nie bÄdzie miaĹa bo takie ma zasady  i to jest piÄkne Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Nie rumien sie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A coĹ odpiasaĹam i skasowaĹam. Brak sĹĂłw
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Nie ma moĹźliwoĹci skasowaÄ 15 euro i mam kontakt z rodzinÄ
albo w ogĂłle nie mam IMHO to nie sÄ
tak duĹźe pieniÄ
dze aby namawiaÄ rodzinkÄ na komĂłrki. Moja mama nie ma komĂłrki i nie bÄdzie miaĹa bo takie ma zasady  i to jest piÄkne  Moja tez nie. Ale tata ma i to jest postep!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moi krewni majÄ
komĂłrki, tylko im drogo dzwoniÄ. W USA sÄ
jakieĹ karty na telefon i mogÄ
za dolara rozmawiaÄ z nami przez godzinÄ.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, Ĺźeby krewnym zza granicy nie byĹo za drogo dzwoniÄ na komĂłrkÄ.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te taĹsze poĹÄ
czenia, czÄsto sÄ
kiepskiej jakoĹci. Nieraz po piÄ
tym - sĹucham?!.. zaczynam mĂłwiÄ - tak, tak, dobrze, ale juĹź muszÄ koĹczyÄ, bo...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Ja mam telefon stacjonarny tylko po to, Ĺźeby krewnym zza granicy nie byĹo za drogo dzwoniÄ na komĂłrkÄ.
Minuta rozmowy na stacjonarny z niemiec kosztuje mnie ok 1 cent minuta na komorke 5 cetow minuta jak widac nie sa to horendalne ceny poza tym mozna poszukac (ale to kosztuje czas ) jeszcze tanszego pollaczenia dziwne,bo polaczenie z Niemiec jest tak tanie,ze codziennie rozmawiam z moja rodzina w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|