Autor
|
Wtek: Tematy dotyczące forum (Przeczytany 90636 razy)
|
Zyon
|
Wiesz, co tu jest najgorsze? Że to forum jest prawie jak teatr jednej aktorki, (wesolutkiej zresztą, jak zawsze)... , która gra tutaj coraz to nowe role... I rzeczywiście - muszę jej pogratulować fantastycznego talentu do wkręcania tych nielicznych "prawdziwków" na tym forum... Sama też niedawno dałam się wkręcić... o czym admin zechciał mnie uświadomić... za co mu jeszcze raz dziękuję, bo naiwnie tkwiłabym dalej w błędzie, a ona dalej by się bawiła moim kosztem... Edzia to byla kiedys rozrywkowa dziewucha........znaczy siem ciagle jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Toż to piątka się należy, bowiem piątka niedawno minęła... . No, ale dziś Renia nie jest już chyba początkującą internautką, więc potrafi chyba sobie radzić samodzielnie... Dzisiaj sama kreuje rzeczywistość wirtualną Raczej nie sama. Ba! A jeżeli sama, to w żadnym wypadku samotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"renia" co ty się przejmujesz "wirtualnymi" osobami? Korzystaj z tego Forum dla własnego pożytku. Jest tu parę osób, które dobrze tłumaczą, jest też tu parę osób, które widzą tylko swoich wyimaginowanych "wrogów", jest kilka osób, co uczesniczy w dyskusjach tylko po to, aby innych "utruć" i sprowokować kłótnię. Samo życie, tylko czasem trochę ostrzej, bo "anonimowo"
No i jak tam, dzisiaj jest inaczej?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Renia! Tutaj jest wielu fantastycznych ludzi , ja patrze na to forum poprzez pryzmat właśnie tych osób, poza tym wiedza zawarta w archiwum jest naprawde ogromna, można poczytać, warto. A to czy wejdziesz w utarczki słowne czy nie, w duzym stopniu zależy od Ciebie. Mysle, ze Violka pochopnie wygasila swoje konto w baranim pedzie za miedze. Teraz pewnie zaluje, bo tam juz nie ma z kim pogadac, siedza same klony i paru naganiaczy, a tutaj ciagle mozna sobie pogadac z "zywymi " ludzmi a nie armia klonow.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
kto potrafi myśleć to wyciągnie z tego właściwe wnioski
he he niektórzy zapominają się a żółtodzioby mogą nie znać na forum publicznym obowiązuje zasada wszystko to co napiszesz może być wykorzystane przeciwko TobieByłooo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|