sylwiazłodzi
Go
|
Moonka nie zatruwasz atmosfery, jak napisałam w innym wątku ja jak zjem za dużo B jestem skryta, małomówna, zamykam się w sobie, i sie wkurzam a jak jadłam pieczywo czułam się podobnie choć dochodzi tu ból głowy swędzenie skóry i sny, których normalnie prawie już nie mam. Trochę więc Cie rozumiem, w 1 %, może...?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..."Boga na podobieństwo własne Miłują jeno serca ciasne"...
Nie mozna kochac wszystkiego bo tak rozkazuje ego.Grizzly 12 sierpnia 2008
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Grizzly ,no super. To trzeba wpisać do annałów tego forum piękne rymy. Grizly wierszem pisze Ale o kochaniu. Grizzly cieszę się szczerze że ty stary draniu o planktonie zamilkłeś więc zamieniam się w ciszę Czekam na słów dalsze strofy i piękne długie przemowy.
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wazne,aby sie sprzedalo Ament
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spadło spożycie chleba? Z drugiej strony, ludzie jedzą chleb już kilkanaście tysięcy lat i nie zaprzestali tego procederu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skąd masz takie dane, że aż kilkanaście tysięcy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tedy to bardziej podpłomyk był niźli chleb na drożdżu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tedy to bardziej podpłomyk był niźli chleb na drożdżu.
Tak, płaskie, niesmaczne gówno, ale pożywne i treściwe. Stąd zwyczaj łamania się chlebem. Dlatego na pizzę, podpłomyk czy macę można sporadycznie się skusić... Grzyby czy bakterie rozluźniają coś tam w strukturze i gluten jest bardziej agresywny
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Weźmie (se ) jedną garść mąki na pamiątkę i każe ją spalić na ołtarzu"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Miast wszakże ołtarzu może być płyta indukcyjna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miast wszakże ołtarzu może być płyta indukcyjna. Lub dezintegrator, kiedy nie miła Panu ofiara, a tłustości tylko
|
|
|
|
|
|
|
|