Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Tylko dla Kobiet ;) (Przeczytany 17689 razy)
|
Hana
Go
|
..zapewne, nie przecze.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
!" Czyli żadna inna kobieta na tym Forum nie spotkała w swoim życiu mężczyzny, który podzielałby jej poglądy i z którym łączyłoby ją tzw. "pokrewieństwo dusz"? Nikomu się nie zdarzyło myśleć/mówić/pisac/śnić jednocześnie to samo w tym samym momencie? Nikt nigdy nie spotkał związku, w którym partnerzy/małżonkowie nawzajem się wspierają i wszystko robią razem, których łączą wspólne pasje, światopogląd, wartości, a nawet gusta? Znajomość ukochanej osoby i zgodność poglądów to oznaka "kultu jednoski"? Ciekawa obserwacja"
Marishka -ja nie spotkałam -,czy to takie dziwne?? juz ci mówiłam ,ze macie szczeście O zachowaniach męsko -damskich --macie duuuuuuzo racji -ale ja już niczego nie zmienie --tęsknoty miewam -słusznie- i dlatego nawet- namiastka -,okazja do spotkań starych przyjaciółek .wypicia powspominania i odswieżenia tamtych pięknych bezpiecznych czasów . Co do Tej osoby z objawami psychozy -to chyba Hana ma racje, niech sie zajmą nim panowie w białych kitlach.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Wiec to "spotkanie" to przypadek, czy przeznaczenie, czy moze bylo "gdzies zapisane", a moze po prostu "szczescie"?
Dochodzi jeszcze jedna mozliwosc:--KOSMOS--on daje nam zawsze to czego potrzebujemy, ale spelnia tylko nasze autentyczne pragnienia. Moze byc tak, ze potrzebujesz czegos zupelnie innego, niz myslisz. KOSMOS wie czym jest MILOSC I ZAUFANIE i tych uczuc pragnie nas nauczyc, jak rowniez uczy nas rozwoju duchowego, pracy nad soba, wsluchiwania sie w siebie i wiele, wiele wiecej.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tak czytam całą dyskusję i zaciekawiło mnie jadno, Tomkiewicze macie dwa komputery/laptopy? czy wyrywacie sobie jaden?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Tomkiewicze macie dwa komputery/laptopy? czy wyrywacie sobie jaden?
Ciekawe, że to jest JEDYNA rzecz, która zainteresowała Ciebie w tej dyskusji... No wiesz, jeszcze może być taka opcja, że to wszystko pisze tylko jeden "tomkiewicz", z jednego komputera, i łże jak pies... M
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Kapiel tylko dla kobiet Smietanki 30% uzywam teraz /kosmetysznie do kapieli-- tu rotowanie zbyteczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|