Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Do moderatora (Przeczytany 6695 razy)
|
zdrowa
Go
|
DLaczego u mnie jest podany nr IP?
a(zgłoś do moderatora)
pisze tak:
Wystąpił błąd! Nie możesz zgłosić swojej wiadomości, to nie ma żadnego sensu!
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
DLaczego u mnie jest podany nr IP?
a(zgłoś do moderatora)
pisze tak:
Wystąpił błąd! Nie możesz zgłosić swojej wiadomości, to nie ma żadnego sensu!
Dowiem się dlaczego tak jest? Tylko pytam bo się nie znam na tym. A jest tak tylko u mnie.
|
|
|
|
|
|
|
isabelle
Go
|
Każdy na swoim monitorze widzi tylko swój numer IP, jeżeli jest zalogowany na forum. A że nie zgłasza się swoich postów do moderatora to chyba też oczywiste. No chyba, że ktoś na przykład cierpi na rozdwojenie jaźni.
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Naprawdę nie wiedziałam. Jestem babcia i zbytnio się nie znam. Ale się uczę. Teraz wiem i dzięki za pouczenie.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Przepraszam, że nie wyjaśniłem Ci tego problemu osobiście, ale liczyłem na moją intuicję , że znajdzie się osoba, która potrafi Ci tę kwestię naświetlić. Jak widać się nie zawiodłem! PS Każdy wiek jest dobry na pogłębianie własnej WIEDZY - w każdej dziedzinie!.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A że nie zgłasza się swoich postów do moderatora to chyba też oczywiste. No chyba, że ktoś na przykład cierpi na rozdwojenie jaźni. hehe dobre . PS.Oczywiście "zdrowa" bez urazy,śmieję się ,bo sobie wyobraziłam,jabym ja swoje posty zgłaszała do moderatora
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie ,no skąd Nie mam póki co rozdwojenia jaźni i liczę ,że tak pozostanie. A ja nie dochodzę tego,kto zgłaszał ,bo i po co? Kto kogo zgłasza,ten prędzej czy później sam zostanie zgłoszony,to tylko kwestia czasu ,to tak jak z tym mieczem...
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Nie ,no skąd Nie mam póki co rozdwojenia jaźni i liczę ,że tak pozostanie. A ja nie dochodzę tego,kto zgłaszał ,bo i po co? Kto kogo zgłasza,ten prędzej czy później sam zostanie zgłoszony,to tylko kwestia czasu ,to tak jak z tym mieczem... Nic nie zgłaszałam tylko pytałam. Już wiem o co chodzi i wszystko gra.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zdrowa,ja wiem ,że Ty akurat nic na mnie nie zgłaszałaś Ale dziękuję ,że mi powiedziałaś,że to nie Ty. Z resztą Blackend to już zamierzchłe czasy Już o tym zapomniałam
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Zdrowa,ja wiem ,że Ty akurat nic na mnie nie zgłaszałaś Ale dziękuję ,że mi powiedziałaś,że to nie Ty. Z resztą Blackend to już zamierzchłe czasy Już o tym zapomniałam a tak się starałem, ale chyba nie dochodziły czy co?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
a tak się starałem, ale chyba nie dochodziły czy co? To już Toana musisz zapytać,czy Twoje zgłoszenia na mnie dochodziły ,czy też nie Ale nie sądzę,żebyś się zajmował donosicielstwiem,no chyba,że się mylę
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Gdzie jest ten numer ? u mnie nie ma a jestem zalogowana cały czas.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
W prawym dolnym rogu obok napisu "zgłoś do moderatora" ale tylko w twojej wiadomości.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|