administ
Go
|
Najlepiej znieczulić pięcioma setami+ i do dzieła...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jak za głęboko, to myśli uciekają. Dlatego Natura opracowała pewną automatyzację.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma w związku z tym co myśleć za dużo, tylko działać...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
[url] -fałszowali-szczepionki-dla-dzieci-
O ile znam klimat (a niby skąd) to wygląda mi na to, że prace modernizacyjne przy linii produkcyjnej wyprzedziły dokumentację papierową, może się nie doczekali na jakąś "aprobatę" i poszli do przodu, a zamiast aprobaty przyjechała dodatkowa inspekcja, a tu na linii produkcyjnej już nowa "niezaaprobowana" maszyna. Chińczycy od czasu afery z zanieczyszczonym mlekiem w proszku są niezwykle wyczuleni w temacie produktów dla małych dzieci - i bardzo dobrze. Oczywiście tłumacze faktów medialnych przeczytali, że skoro dokumentacja nie nadążyła za zmianami w procesie produkcji to szczepionki są fałszywe. An official with China Food and Drug Administration (CFDA) said it found that the company had fabricated production records and product inspection records, arbitrarily changed process parameters and equipment during its production of freeze-dried human rabies vaccines. http://www.xinhuanet.com/english/2018-07/23/c_137341693.htm
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w świat poszło, że "chińskie fałszywki" i już...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby co, to ja serdecznie dziękuję... Za 300+ i inne plusy ujemne pochodzące z "dobrej zmiany" też dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja w tym systemie jestem do dojenia, ale co zrobić, nie potrafię inaczej - takie przestarzałe wartości wyniosłem z domu. Ale za to jaka radocha ciągnąć łacha z Dojnej Zmiany i wszelkiej maści Należymisiów, bo mogą mi wszyscy tam gdzie pan majster wie, a ja rozumiem naskoczyć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I za "dobrą zmianę" bardzo dziękuję, oby się rozwinęła do reszty, aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Program partii - programem narodu"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz można zawęzić do kartofla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Oj! Jeśli tak jest, to kary widocznie są za niskie! Trzeba pana Zbyszka uczulić na zwiększenie wymiaru tej pokuty!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pincet+ przeznaczac na kary za nieszczepienie i szafa gra Wladza bedzie syta, bo zabrala zeby dac i z powrotem to dostanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|