zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Taką broszurkę chyba napisał jakiś ojciec - pedofil.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A za nim inni pedofile będą temu przyklaskiwać.
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Porąbani. Na głowę upadli. Cieszę sie,ze nie mieszkam w Niemczech.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Do tego prowadzi permisywizm wszystkich "tomkiewiczów" .Jak u nas będzie większość takich ,to będzie to samo.Oby nie.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
.Jak u nas będzie większość takich ,to będzie to samo.Oby nie.
Nie chce mi się wierzyc,że coś takiego dzieje się za naszą granicą. Może Kodar coś napisze, o ile pamiętam to tam mieszka.
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
Do tego prowadzi permisywizm wszystkich "tomkiewiczów" .
elmo, jaki widzisz zwiazek miedzy tym co pisali Tomkiewicze a pedofilskimi ulotkami?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie chce mi się dyskutować na ich temat.Takie jest moje zdanie.Ty oczywiście nie musisz się z nim zgadzać. Nie chce mieć z takimi ludźmi jak oni nic wspólnego.Tyle ,co mogę napisać w tym temacie i zdania nie zmienię.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Do tego prowadzi permisywizm wszystkich "tomkiewiczów" .
elmo, jaki widzisz zwiazek miedzy tym co pisali Tomkiewicze a pedofilskimi ulotkami? Pytasz czy wiesz??!!
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
Pytam z najczystszej ciekawosci bo ja nie widze zadnego.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Widocznie mało wyczytałaś,albo nie wszystkie ich posty. Dopóki tacy ludzie nie będą większością ,dopóty nic z tych rzeczy nam nie grozi.A jak będą większością to będzie to normalne. Polska ma swoje plusy i minusy.Może jest źle z pracą i ogólnie biednie,ale nie ma tej cudacznej nowoczesności.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Jak mozna wypociny pedofila publikować w necie -no cóż moze Niemcy tez mają swojego Samsonowicza .
|
|
|
|
|
|
|
|