zbynek
Go
|
Ta strona sieci udowadnia, że najzdrowsza dieta dla ludzi jest: 70% całkowitego tłuszczu na kalorycznej podstawie 31% tłuszczu nasyconego 7% polyunsaturated tłustego 25% jedno-nienasyconego tłuszczu 7% innych tłuszczy 27% białka 3% węglowodanów ( 20 gr, którego 3 gr albo mniej jest włókno). http://www.biblelife.org/bowel.htmPs . Ciekawe co na to, przeciwnicy diety optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
Hank
Go
|
Ta strona sieci udowadnia, że najzdrowsza dieta dla ludzi jest: 7% polyunsaturated tłustego Ps . Ciekawe co na to, przeciwnicy diety optymalnej. tak dla ogólnej informacji -"polyunsaturated" to "wielonienasycony" pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
A najbardziej podobał mi się rosół z kostki z kaszą manna Super zdrowa dieta! Dzięki tej diecie firmy Bioton i Bayer ( producenci leków cukrzycowych) maja stały dowóz klientów!
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
[ A najbardziej podobał mi się rosół z kostki z kaszą manna Super zdrowa dieta! Dzięki tej diecie firmy Bioton i Bayer ( producenci leków cukrzycowych) maja stały dowóz klientów! No i oczywiscie wielka orkiestra swiatecznej pomocy , akcja pompy insulinowe Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Zaj mi tych ludzi, mowia o sobie DIABETYCY, nie chca / nie dadza sobie pomoc, wierza w LEKARZY , pogodzili sie z faktem, ze maja chorobe do konca zycia i do konca zycia uzaleznieni sa od lekow--jakie to przykre !
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Ta strona sieci udowadnia, że najzdrowsza dieta dla ludzi jest: 70% całkowitego tłuszczu na kalorycznej podstawie 31% tłuszczu nasyconego 7% polyunsaturated tłustego 25% jedno-nienasyconego tłuszczu 7% innych tłuszczy 27% białka 3% węglowodanów ( 20 gr, którego 3 gr albo mniej jest włókno). http://www.biblelife.org/bowel.htm Bardzo dobra strona! Właśnie min przez nią doszedłem do książek Kwaśniewskiego. Po przeczytaniu zacząłem się po prostu zastanawiać czy nie ma czegoś podobnego u nas w polsce. I najbardziej zbliżony był Kwaśniewski zwłaszcza w poglądach o tłuszczach nasyconych. Na podanej stronce są min świętne artykuły o diecie dawnych eskimosów, eksperymentach Stefanssona, który tłusta dietą eskimosów leczył ludzi na długo przed JK, sprostowanie kitów wegan dot hunzów i wiele wiele innych.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
No i oczywiscie wielka orkiestra swiatecznej pomocy , akcja pompy insulinowe Pozdr maf Pomagaja jak potrafia. Spotkania organizowane sa nawet w wielu polskich knajpkach lub klubach tutaj na terenie Niemiec. Rowniez w miniona niedziele uczestniczylam w wieczorku,na ktorym pieniadze zebrane z aukcji obryzow oraz sprzedazy posilkow i napoi, byly przekazane na konto Fundacji.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Pomagaja jak potrafia. Spotkania organizowane sa nawet w wielu polskich knajpkach lub klubach tutaj na terenie Niemiec. Rowniez w miniona niedziele uczestniczylam w wieczorku,na ktorym pieniadze zebrane z aukcji obryzow oraz sprzedazy posilkow i napoi, byly przekazane na konto Fundacji. Bynajmniej nie o taką pomoc chodzi, wydaje mi się że wyciągnęłaś opaczne wnioski ale to temat rzeka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciemność widzę...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Pokręć oczkami...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pokręć oczkami... Pokręciłam i pomogło...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O cholerka, to dlatego tylem
|
|