renia
|
..zgaga też mnie "odwiedzała", zwłaszcza po słodkich sokach )
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Zrezygnuj całkiem z nabiału, nie jedz za dużo surowizny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Zrezygnuj całkiem z nabiału, nie jedz za dużo surowizny.
Czyli z serka, smietanki, jajek itd?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Jajek nie traktuję jako nabiał ) Ja sama lubię śmietanę, ale jeśli ktoś ma wzdęcia, powinien zrezygnować i ze śmietanki. A że należy jeść prz tym odpowiednio mało cukrów to oczywiste. No i ta surowizna
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... czy o to aby organizm zdążył przetrawić wszystko przed snem?
Pośpiech rodzi niekiedy popęd, pęd, ęd, d. Takie gazy to cos strasznego... Nieprawda!!! Wyszytko zależy od ceny baryłki ropy. Jak będzie odpowiednio kosztować, to może zaczną skupować jelitogas i to bez akcyzy. Dzięki temu problem bezrobocia samoistnie zniknie! A genetyka jest naj... podoba, czy nie. Po pierwsze zgłoś się do lekarza, który powinien zalecić stosowną dawkę węgla medycznego (Carbo medicinalis), jeśli nie pomoże, pewnie zaleci wytrucie antybiotykiem, tego co "gazuje" ci w jelitach, a po wytruciu zaleci "zaszczepienie" stosowną microflorą w tabletkach i problem zniknie.
Mam "teżewe". ... zniknie po zaszczepieniu szlachetnym szczepem bak... z sera- jednak jest niewielka różnica.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja polecam Lactobacillus rhamnosus
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z mlecznych zarozumiałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z mlecznych zarozumiałem.
Pierwotnie tak. Obecnie z ampułek.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy poranne wzdecia to jest ten slynny Efekt czy Fenomen Brzasku?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeżeli występuje u kobiet, to ... brak danych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy poranne wzdecia to jest ten slynny Efekt czy Fenomen Brzasku? Każdy ma taki Efekt na jaki zapracował Od cholesterolu jest ochota, a od włókna wstyd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy ma taki Efekt na jaki zapracował Dobry efekt, dobrze wróży! Jak się ma czym rozładować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Każdy ma taki Efekt na jaki zapracował Dobry efekt, dobrze wróży! Jak się ma czym rozładować... Połechtać leciuńko
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz cały świat zobaczy prawdziwe oblicze TK...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|