Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Słonina konserwowa własnej produkcji - trwała (Przeczytany 75083 razy)
|
viola44
Go
|
...czy ja będę umiała dogadać się z wszystkimi zależy tylko ode mnie... Wszystko prawda, tylko bierz kwiecisty przyklad i pisz bardzo krotkie posty, co by " awansowac szybko" w statystykach!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko prawda, tylko bierz kwiecisty przyklad i pisz bardzo krotkie posty, co by " awansowac szybko" w statystykach! To już Tobie nawet kwiatki i statystyki przwszkadzają? Co by na to mogło pomóc? Może stare mięso?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie to nie przeszkadza, ale co sobie może ktoś niezorientowany pomyśleć? "Za miedzą" - normalny człowiek uzna to za "chamstwo proszę dziadostwa", bo tak jest w istocie. Jak chcesz pisać coś o forum DobraDieta, to najlepiej np: "u kol. Witolda Jarmołowicza", bo "u Witka" uważam za zbyt poufałe, choć ładne I co- można? I co- da się? I na rozśmieszeniu? A śmiech to stymulacja... PS "Mistrz Witold" - byłoby przesadne I z takim stymulowanym nastawieniem kolejny dzień będzie dobry. Co ma z tym wspólnego słonina, uważam, że wszystko. O!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
W grudniu przygotowałem sobie taką słoninę w słoikach. Po degustacji podzielę się wrażeniami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Godne to...".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W grudniu przygotowałem sobie taką słoninę w słoikach. Po degustacji podzielę się wrażeniami. "Godne to...?"
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A ja w taniej jatce dostałem dziś piękną grubą słoniną z mięsem. Jaki zapach! Jakby rano była wędzona. Nie mogłem się oprzeć, zjadłem bez jajecznicy. Szkoda, że wódki nie piję Na zakuskę nadaje się idealnie z ogórkiem kiszonym. Ino 5,99 zł za kilo
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się znudzi, to zawsze można smalec wytopić, do chlebka jak znalazł.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|