Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Kult ciała (Przeczytany 26228 razy)
|
Gavroche
|
Ten wątek to takie "za, a nawet przeciw" tylko czemu..? To zawoalowany protest umysłu przeciw "odbieraniu" mu szansy na zadbanie o ciało, w którym przyszło mu egzystować, ryzykownie podbiję. Zgrabnie. A w jakim sensie jest cudzysłów w odbieraniu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zauważyłem dużą wrażliwość narodową- jakaś taka solidarność stadna co raz mnie bodzie, to sobie "odbiór" w celu kamuflażu zaś zawoalowałem. Kujony do bystrego znowu się po pomoc, choćby "za miedzę", wybiorą, a tu ... odbiór zniekształcony nieco.
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Do mnie pijesz żem Kujon do bystrego Gavro panie Radzio ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do mnie pijesz żem Kujon do bystrego Gavro panie Radzio ?
Co Ty, stary, ani Ty kujon, ani ja bystry... Bo...też nie zrozumiałem Radzia rozumieją tylko kruki i wrony i Admin czasem.
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
To, że Radziu dobrze rozumie się ze zwięrzętami, to wiem, ale ja bardzo dobrze odebrałem to co chciał mi przekazać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eeee tam, przecież wyraźnie stoi, że tu odbiór zniekształcony. Ja tam nie biegam, bo nie lubię
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ja ograniczyłem bieganie bo z siłą było nie tak jak bym chciał Lubie biegać, ale martwociągować bardziej Ostatnio kolega mnie przeciągnął 10 km w 40 minut zrobiłem Trochę się zakwasiłem, a tak nie wolno Ale odkwaszałem sie pirogranianem, chociaż tyle dobrego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobrze zrobiłem! To, że Radziu dobrze rozumie się ze zwięrzętami, to wiem, ale ja bardzo dobrze odebrałem to co chciał mi przekazać To prawidłowy odbiór, tyle, że nie do Ciebie, ale ... po co Ci Gavroche "... -był gol; - nie było; -..." Do mnie pijesz żem Kujon do bystrego Gavro panie Radzio ?
Co Ty, stary, ani Ty kujon, ani ja bystry... Bo...też nie zrozumiałem ... A właśnie, że zrozumiałeś. Ale to też nie dla Ciebie było, choć się zainteresowałeś. .... Radzia rozumieją tylko kruki i wrony i Admin czasem.
Jak sobie po lesie pohula. Lecz i do Niego woalowałem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To już nie rozumiem, myślisz, że ktoś jeszcze Cię czyta?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Boś biegacz. Kiedyś to tu się biegało, że hej! Teraz dzwonków i sztang natargali i gupie takie Ale z wiosną może się coś zmieni, Blackend się odgraża, Admin nieśmiało szuka butków, a Rafał szuka dziury w całym
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Chcąc nie chcąc, czytają. Czytają. Ale chleba z tej mąki nie mają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chcąc nie chcąc, czytają. Czytają. Ale chleba z tej mąki nie mają. Bo na DO chleb jest niejadalny
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Aj, to taki przysłowiowy chleb
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To może "z tego mleka śmietanki nie będzie"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Mało nas, mało nas, do jedzenia jajek, Tylko nam, tylko nam, Żółtka tu potrzeba.
Dużo ich, dużo ich, Do jedzenia chleba, Ale nam, ale nam, Wcale go nie trzeba
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wyginam smialo cialo Wyginam smialo cialo Dla mnie to,,,,,malo!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
"Zasadził dziadek rzepkę w ogrodzie. Chodził tę rzepkę..." Czy nie kumam gry?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|
|