administ
Go
|
Tylko jakby "za chłopa" robiła!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Miałam na myśli prawdziwy związek partnerski. Dwóch facetów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech te myśli- takie czyste od rana.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na "maczu pikczu" pewnie nie ma związków partnerskich...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ech te myśli- takie czyste od rana. Jak kropla rosy. Ostatecznie nad ranem jest spory wyrzut hormonów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak wyrzut sumienia...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na "maczu pikczu" pewnie nie ma związków partnerskich... Kto dobiegnie, ten się dowie. Ech te myśli- takie czyste od rana. Jak kropla rosy. Ostatecznie nad ranem jest spory wyrzut hormonów. Gimnastyki, w tym wyrzutów, nie odmawia się nikomu. Szczególnie nad ranem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nad ranem ma się zawsze potencjał, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na "maczu pikczu" pewnie nie ma związków partnerskich... Kto dobiegnie, ten się dowie. Ja aż taka ciekawa to nie jestem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na "maczu pikczu" pewnie nie ma związków partnerskich... Kto dobiegnie, ten się dowie. Ja aż taka ciekawa to nie jestem... Rozumiem, tam jest stale pod górkę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest taki szczyt... lenistwa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"- tak miało być.
Dać, dać, ale nie zasiać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może mamy wyrzut. Ostatecznie marzec.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To jest taki szczyt... lenistwa... Na ten szczyt też trzeba mieć siłę żeby wleźć. "- tak miało być.
Dać, dać, ale nie zasiać... Oczywiście, przecież uprawa nie może być rabunkowa, gleba się wyjałowi albo jeszcze co gorszego..
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To jest taki szczyt... lenistwa... Oczywiście, przecież uprawa nie może być rabunkowa, gleba się wyjałowi albo jeszcze co gorszego.. To się nazywa Dobry Gospodarz.
|
|
|
|
|
|
|
|