renia
|
Dnia 28 lipca 2009 rozpoczyna się wycieczka do Wilna i Troków, a 30 lipca, uczestnicy wycieczki spotykają się z uczestnikami spływu kajakowego Wigry 9. Spływ zaczyna się z jeziora Wigry, następnie przepływ Czarną Hańczą do Kanału Augustowskiego, gdzie się kończy. Spływ kajakowy będzie trwał 3 dni, a trasa do przepłynięcia wynosi 60 km. Koszt samego spływu (w tym kajaki, ubezpieczenie, pola namiotowe, transport bagaży, kolacja itp.)wynosi 120 zł.na osobę. Koszt wycieczki do Wilna ok. 250zł.( w zależności od ilości chętnych).Można brać udział w samej wycieczce, w samym tylko spływie kajakowym, lub w jednym i drugim łącznie. Zainteresowanym podaję kontakt : (zapisy do końca czerwca)
Maria Klajda tel. 605 543 858
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio", Ciebie już zapisałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Przykro mi bardzo, że Twoja żona będzie musiała sama świętować srebrne wesele w Paryżu , no ale trudno ja sama wiosłować nie będę! A sprawdzalas czy nie ma przypadkiem jakiegos kanalu ktory laczy kanal augustowski z Sekwana?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprawdzę, a w razie czego, kanały zawsze można dorobić. Z Twoją kondycją, to nawet pod prąd byś dopłynał.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
adampio gratuluję jublieuszu. Ja dopiero 10 lat we wrześniu.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
adampio gratuluję jublieuszu. Ja dopiero 10 lat we wrześniu. Dziekuje. Zycze Ci obyjs ...jak najdluzej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz w czerwcowym numerze "Optymalni" jest zaproszenie na XI Spływ Kajakowy Optymalnych. Ma on się odbyć w dniach od 26 do 29 lipca 2012. Cyt: "Zapraszam wszystkich Optymalnych z kraju i ze świata do aktywnego spędzenia wakacji - do kajakowej wędrówki kolejnym pięknym szlakiem. Pilica kusi piaszczystymi plażami, nieskażoną przyrodą". Widomość: Maria Klajda, tel. 605 543 858, e-mail: mklajda@wp.pl - Koszt około 150 - 160 zł. (Jerzy555 wcale teraz nie pomyslałam o Tobie )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
P.S. "Nie jest ważne czy potrafisz, ważne czy chcesz...Do zobaczenia na szlaku!"
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czyli Reniu musisz być
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Teraz w czerwcowym numerze "Optymalni" jest zaproszenie na XI Spływ Kajakowy Optymalnych. Ma on się odbyć w dniach od 26 do 29 lipca 2012. Cyt: "Zapraszam wszystkich Optymalnych z kraju i ze świata do aktywnego spędzenia wakacji - do kajakowej wędrówki kolejnym pięknym szlakiem. Pilica kusi piaszczystymi plażami, nieskażoną przyrodą". Widomość: Maria Klajda, tel. 605 543 858, e-mail: mklajda@wp.pl - Koszt około 150 - 160 zł. (Jerzy555 wcale teraz nie pomyslałam o Tobie ) dzisiaj otrzymałem czerwcowy numer optymalnych i czytałem o tym zaproszeniu mam do Pilicy 15 km. a więc w pobliżu i taka okazja spotkania się z optymalnymi na rzece i biwaku jest wspaniała Dzwoniłem do Pani Marii, organizatorki tego przedsięwzięcia więc szansa na mój udział w spływie jest duża Ja nie mogę, bo nie mam kajaka... Renia, kajaki już tam będą....zadzieraj kiecę i przybywaj w te piękne rejony
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
bo i się nie ciągnie lecz wiosłuje zresztą prądzik rzeczny sam niesie a potem ognisko i pieczenie kiełbaski mniam...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie - miało być...piszę nie na swoim komputerze i robię podwójną ilość błędów...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może w morzu ... na dobry początek.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Jezioro w Garczynie piękne jak dawniej. Imprezujemy (my - kajakarze) tu w ostatni weekend sierpnia. Przybywaj, kto może.
|
|
|
|
|
|
|
|