Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W małym to jest co innego Mimo to, po parce to tylko Noemu się udało, my teraz potrzebujemy ok. tysiącpincet sztuk by utrzymać stabilną populację
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo Biblię to trza umić czytać, a przede wszystkim tłumaczyć Potem trzy osoby boskie i niepokalane poczęcie wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś mię ktoś od nieszczęścia wiedzy biblijnej ochronił. Tatuś!!! Gdy tylko przestał wierzyć. * Dot. faktu istnienia zwierząt ... oprócz konia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zaś mię ktoś od nieszczęścia wiedzy biblijnej ochronił. Tatuś!!! Gdy tylko przestał wierzyć. * Dot. faktu istnienia zwierząt ... oprócz konia. Biblia z wiarą nic mieć nie musi, raczej...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś mię ktoś od nieszczęścia wiedzy biblijnej ochronił. Tatuś!!! Gdy tylko przestał wierzyć. * Dot. faktu istnienia zwierząt ... oprócz konia. Biblia z wiarą nic mieć nie musi, raczej... Siuuur. * Tyle, że ja napisałem "wiedzy", ale ... wiadomo, "wiara" vs "wiedza" to przecież jest elegancko rozpowszechniona "wsio ryba". *
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O! Albo nasze pupile... Warto pamiętać, przecież Ziemia to planeta pupili, a wcześniej oraz równolegle trochę, substratów do ich otrzymywania. Siedlisko wszelkiego zwierza przebiegłego, z kłów i pazurów słynącego - http://youtu.be/qKqDysd3dLw?t=59s . Także w inny sposób zwierzyny rączej, również w instynktach ukształtowanej. Tudzież wielkich maszkaronów wieczne dominowanie jak w czasie jeszcze dawniejszym, o którem to na ten przykład paszczak korkodryl nam przypomina. Czy też małych natrętów ciagłe dogryzanie. I pomyśleć jako to inteligencji kiełkowanie niepodobnym w ogóle być byłoby gdyby nie z niebios interwencja i przez to nowego porządku nadanie ewolucyjom i biegom spraw ziemskich. Tak przeto po dziś dzień ni przez aeony nie znać byłoby tu istot w krzemienia wyszukiwaniu wraz z ukruszaniem biegłych, ani "nacinaczy korzeni", ani "nauczonych w drogach księżyca". Inteligencja li tylko pseudo, choćby taka cyrkowa - http://youtu.be/7M-7XxEg32k nie wyściubnęła by nosa z obsadki instynkta. A i przy zmysłów rozrzucie, niemożliwym się zdaje auto fokusa na myślach sprawne ogniskowanie. Taka jest kolej w ziemskiej natury systemie i o tym jestem przekonany by sprawności w fizyczności pierwej przed inteligencją nabywać i o wszystkim bez zbędnego słowa jako zwierzęta rozstrzygać. Jest to w owym systemie rzeczą naturalną, determinującą. To napisałem ja, Rafał szympek nieco dalej niebozawoalowany, przez innych biegłych w piśmie i przekazach zainspirowany. Świadomy konieczności streszczenia. Ku uciesze wszelkiej istoty rozumu dobywającej. Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bóg to był, nie kosmosi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze skracając, uzasadnię swą, równie świąteczną postawę. Kocię, zanim upolowało gołębia, mijało bliższe cele. Cyrk z instynktem ma niewiele wspólnego. Ciekawy materiał, taki ..., taki ekstra świąteczny. *
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
a byly ram ru...ru..rururkowce?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Mogli teściowej go podać w galarecie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak. Ludzie jednak są silniejsi i dłużej trwa ich proces degeneracji i wegetacji na chlebie... Z drugiej strony te tysiące gołębi i kawek, które codziennie ten chleb jedzą...
|
|
|
|
|
|
|
|