|
|
|
Blackend
|
Bo to takie dwustronne równanie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na całe szczęście ja się na tym kompletnie nie znam. i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów. . Płacisz im sowicie. ps. też tak kiedyś myślałem. . Po jakimś czasie mówię: sprawdzam! A tu - szulernia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów. . Płacisz im sowicie. Najgorsze, że nie płacę i mam potężny dług wdzięczności do Kwaśniewskich, którego nie mam jak spłacić. Leży mi to mocno na sercu, bo to jest jedyna taka sytuacja w moim życiu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ej, sam tu dotarłeś i sam zastosowałeś, rozepnij się trochę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów. . Płacisz im sowicie. Najgorsze, że nie płacę i mam potężny dług wdzięczności do Kwaśniewskich, którego nie mam jak spłacić. Leży mi to mocno na sercu, bo to jest jedyna taka sytuacja w moim życiu. Tak jest te trzy usmiechy miały być tutaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak zmierzą na tej samej ręce w odstępstwie kilku minut, to też wyniki nie będą takie same. A jak jeszcze dojdzie syndrom białego fartucha, to może być "niebezpiecznie"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Moja mama się boryka z tym problemem, w domu ciśnienie w normie, w ośrodku zdrowia wywalone w kosmos Podświadomie czuje, że tam jej tylko krzywdę mogą zrobić
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To powszechne i zakodowane jeszcze z dzieciństwa, bo jak biały kitel, to boli i trzeba się drzeć w niebogłosy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i słusznie. Przecież masz od tego specjalistów. . Płacisz im sowicie. Najgorsze, że nie płacę płacisz, wszyscy płacimy, a że nie korzystasz no to tracisz .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja mama się boryka z tym problemem, w domu ciśnienie w normie, w ośrodku zdrowia wywalone w kosmos Podświadomie czuje, że tam jej tylko krzywdę mogą zrobić Może oni jeszcze "podkręcają" te swoje ciśnieniomierze... Ponoć różnych producentów aparaty różne wyniki pokazują...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kto wie, może i podkręcają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli farmacja je ośrodkom zdrowia prezentuje, to coś z tego muszą mieć...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|