administ
Go
|
Dla mnie żaden problem, tylko w TV wolą oglądać, jak grubasy odchudzają grubasy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
albo "Betaoksyduj w rytmie boczku z maslem i papryka" O właśnie, a nie tak wrzucić w bebechy i nie rozumieć, co tam się dzieje... A później się dziwić, że coś nie tak!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
albo "Betaoksyduj w rytmie boczku z maslem i papryka" O właśnie, a nie tak wrzucić w bebechy i nie rozumieć, co tam się dzieje... A później się dziwić, że coś nie tak! Bo do tanga trzeba dwojga. Budka suflera :"Bo do tanga trzeba dwojga. Zgodnych ciał i chętnych serc. Bo do tanga trzeba dwojga."
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mniejszości seksualne? To jakaś dyskryminacyjna piosenka...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A mniejszości seksualne? To jakaś dyskryminacyjna piosenka... Wymarły(by)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W każdym razie jestem gotów do realizacji 10-15 odcinków autorskich, trwających 45-60min. Więcej nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może być zamiast Wieczorynki...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Proponuję na rozgrzewkę przez Skype "Rozsławić" wieść na fb i 5 mln optymalnych grubasów się zleci. Część odwiedzi z ciekawości, czy zdrowie (nie)domaga u "Kwaśniewskiego". Lepszej reklamy nie nada. https://www.youtube.com/watch?v=3GoSXXuGyOQ
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo miłe spotkanie!
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale obiektyw admina konfunduje i odbiera rezon. Ja to myślałem, że admin młodszy jest. Wybaczcie, ale muszę o to spytać... Czemu Adam Jany mimo DO (przynajmniej zakładam jej stosowanie) do końca chorował na otyłość?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Adam Jany i otyłość? Chyba pomyliłeś osoby.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale obiektyw admina konfunduje i odbiera rezon. Ja to myślałem, że admin młodszy jest. W rzeczywistosci znacznie starszy jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
anakin
Go
|
Adam Jany i otyłość? Chyba pomyliłeś osoby. A faktycznie... To Grzegorz Kośmider... Przepraszam za omyłkę.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
I w ogóle to spotkanie odbyło się 21. lipca 2013 roku. Ale gafa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Łatwo o omyłkę w dzisiejszych czasach. Szczególnie w Internecie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo min. Nowak nie zdążył autostrady wybudować!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To zegarmistrz potrafi też Renię zatrzymać? P.S. Miło Cię znowu zobaczyć, tylko dlaczego nie odmachałeś
|
|
|
|
|
|
|
|
|