administ
Go
|
Rózga to też prezent...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Córa jechała (z klasą) na mikołajkowe zakupy do Berlina. Głównie ponoć po to, aby zobaczyć tamtejszy świąteczny wystrój ulic i sklepów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co za czasy! Dawniej, to wycieczka do jednego z 49 miast wojewódzkich była wydarzeniem!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co za czasy! Dawniej, to wycieczka do jednego z 49 miast wojewódzkich była wydarzeniem! A były nawet takie czasy, że nie pozwalano przekraczać granic województw... Nie wiemy jak mamy sobie dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w Urzędzie Skarbowym się nie da odliczyć kilometrówki, a tanim jetem polecieć. Zresztą "odliczenie", to nie jak na państwowym, realna kasa w kieszeni "za delegację"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to trzeba się zapisać do frakcji madryckiej, tam za latanie najlepiej płacą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ten optymalny z 2003 ,który mówił jak droga jest insulina ,i można się bez niej obyć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Był tak blisko Doktora, a teraz sie okazuje że szkoda było czasu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Co za podstępne geny ,ale właśnie takich szukali specjaliści od reform ,a on bidula myślał że Ruskie zatrzymał .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No przecież on do dzisiaj jest przekonany, że obalił w pojedynkę komunizm.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Takie cuda .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
(PAP) - W tym roku na świąteczne zakupy statystyczny Polak wyda ok. 1 282 zł. To 120 zł więcej niż rok temu - wynika z wyliczeń Deloitte. Przeciętnie będziemy pracować na to 10 dni.
Najmniej czasu zajmie to profesorowi medycyny - mniej niż sześć godzin. a kierowca TIR prawie 65 godzin. http://stooq.pl/n/?f=1011519&c=1&p=4+22nawet nie wiedziałem, że tyle tysięcy wydajemy na święta. Tak to jest gdy się kasy nie trzyma 1300 zł na łba ? Doradźcie na co mam wydać ? Chcę być przeciętnym. Najdroższym zakupem będzie gęś za 29 zł . Co zrobić z resztą piniędzy ? Smartfony na allegro po 190 zł . Kupię Zosi 3 sztuki . I co jeszcze ? jajek na zapas kupię ( dziś kupiłem 10 maseł po 2,69 w sretto ) . E .. problem z tymi piniędzmi . Powiem tym co przyjadą niech się zrzucą po 1300 i autobus używany kupimy na święta. I pojedziemy na jakąś płatną manifestację, to się zwróci bus pozdro w bidronki
|
|
|
|
|
|
|
|