administ
Go
|
Bomba! Kooleś jest geniuszem darmowej reklamy Diety Optymalnej na veveve.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oby tylko wytrwał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bomba! Kooleś jest geniuszem darmowej reklamy Diety Optymalnej na veveve. Całe swoje życie temu poświęca... Lepszy od Matki Teresy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rec to przy koolesiu mięczak jest... Nie ma takiego zapału.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najgorsza faza raka Nobla mu!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No zobaczcie jak JW zmienia zdanie... Dieta wysokobiałkowa i jednocześnie niskowęglowodanowa to szkodliwy absurd. Można umrzeć. Człowiek nie jest przystosowany do uzyskiwania energii z białka. Człowiek energię musi uzyskiwać z węglowodanów albo lepiej, z tłuszczów. Żeby schudnąć, trzeba zastosować dietę białkowo- tłuszczową, bez znacznego zwiększania białka, za to ze zredukowaniem węglowodanów do 70g i zwiększeniem przeciętnego spożycia tłuszczów, które to tłuszcze powinny zastąpić węglowodany jako źródło energii. To brzmi jak ostrzezenie dla Reca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Czy on w ogóle dzisiaj tam listę obecności podpisał? Premia pewnie mu i tak już koło nosa przeszła...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I co? Jarmołowicz dalej udaje, że nie widzi... Witoldzie, ostatni raz proszę twoim cytatem: "Wykaż Pan odrobinę własnych jaj, napisz Pan..." - nazwiska tych rzekomych "pełnomocników Kwaśniewskich", co cię gnębili i koniecznie orzeczenie sądu, dzięki któremu mogłeś wrócić na własne forum. Albo przynajmniej zaprzecz, że to nieprawda! JW na razie jest zajety pouczaniem innych o odwadze cywilnej. Moze jak skonczy pouczac to zajmie sie swoja odwaga. Proszę się wykazać odrobiną odwagi cywilnej. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=234616#234616Ale to zawsze latwiej pouczac innych o przymiotach, ktorych samemu sie nie posiada
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=234785#234785 - cebulak - a pozwolenie na publikację od Autora masz? Co za chamstwo, tak sobie z cudzej własności intelektualnej korzystać na veveve bez wiedzy Autora! PS i nie przeglądaj Książki Kucharskiej, bo jeszcze zaszkodzi, tylko zajmij się propagowaniem "lekarki", a nie Diety Optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O Wacław u Wicia złożył samokrytykę! No brawo Wacławie! Załóż sobie konto u Reni w nagrodę, bo u Tereni już chyba masz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I Adaśko mojego raka zauważył. Ale nic się nie dzieje, a liczyłem na sławę, conajmniej jak Renia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mola, jaki jad?! Ja Cię ubóstwiam, ale często wychodzi z Ciebie głupia gąska Miliardy lat i ludzie, te dwa słowa razem rażą jak pszenica w DDP Moluś, wiek Ziemi jest obliczony na 4,5 miliarda lat O ludziach jako takich, można mówić maks 200 tysięcy lat wstecz. A jeśli chodzi o przyczyny raka, też mi odkrycie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zamykam temat. Od dzisiaj wszelkie wpisy w temacie beda kasowane a osoby wykazujace sie niesubordynacja beda banowane Zainteresowane osoby prosze o korespondowanie na PM.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|