sewero
Gość
|
Solenizantko wszyskiego naj... naj... naj.. najlepszego w Dniu Urodzin.
|
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Nie widac ich u Ciebie Wygladasz na duzo mniej. Tak trzymaj!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Kodar, wszystkiego najlepszego!!!! Wielka buzka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
RĂłwnieĹź ĹźyczÄ 100-lat w zdrowiu, albo i wiÄcej..
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
Wszystkiego, czego sobie sama Ĺźyczysz
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Kodar, wszystkiego najlepszego!!!! Wielka buzka.
wielkie dzieki
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Szkoda ze tak daleko od Ciebie mieszkam bo wpadlabym na toast. Zrobmy to wirtualnie. A wiec na zdrowko!!!!!! Prost!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
PrzyĹÄ
czam siÄ do ĹźyczeĹ, choÄ gdyby nie "sewero" - to byĹmy nie wiedzieli!
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Ale jestem papla. No ale mysle ze Kodar mnie nie zbeszta.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Szkoda ze tak daleko od Ciebie mieszkam bo wpadlabym na toast. Zrobmy to wirtualnie. A wiec na zdrowko!!!!!! Prost!
dziekuje za zyczenia i Prost z rozmrozonej wody,to teraz  moj nowy"konik"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
PrzyĹÄ
"Admin" a tak a propos, dlaczego wiedza ludzie o moich urodzinach, innej osoby urodzinach a o "Kodar" nie? Ankieta: Prosze odpoeiwdz na ponizsze trzy pytania: - nie podala daty urodzenia meldujac sie na forum, bo chciala "wyrabac" - nie podala plci, bo myslala, ze kazdy jest dobry - zapomniala wypelnic Twojej ankiety
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
PrzyĹÄ
dziekuje :Dno wiesz,zeby to bylo 25 lat,to i owszem jest  czym sie pochwalic,a tak nawet dzieci sie zmartwily,ze maja taaaaaaaaaaka stara mame Jolu,ale ty masz pamiec
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Kodar z pamiecia to jest roznie. Info bylo na Naszej Klasie.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Kodar z pamiecia to jest roznie. Info bylo na Naszej Klasie. tam juz ze 100lat nie zagladalam i zapomnialam o wlasnych urodzinach
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
PrzyĹÄ
dziekuje :Dno wiesz,zeby to bylo 25 lat,to i owszem jest  czym sie pochwalic,a tak nawet dzieci sie zmartwily,ze maja taaaaaaaaaaka stara mame Jolu,ale ty masz pamiec  Przesada, Ĺźycie zaczyna siÄ na emeryturze...
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Adamel to Kodar jeszcze conajmniej 23 lata ma do emerytury. Ojej a ja jeszcze wiecej. Kodar chyby zlle Panstwo sobie wybralysmy.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
Gdzie Wy wylÄ
dowaĹyĹcie! - na emeryturÄ w wieku 75 lat?1 - to jednak tu zostanÄ... Wyrazy wspĂłĹczucia
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
mam dobrze,a bedzie jeszcze lepiej maz pracuje  na mnie ,bo o 7 lat mlodszy,a jak mnie ladnie poprosi to moze mu pomoge
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Koda w wieku 65 a ja do 67 musze pracowac. Najlepiej potem od razu z trumna do pracy. Jak padne nie bede mieli problemow. Popierniczony ten swiat. Mlodzi bez pracy a starzy az do smierci musza pracowac.
|
|
|
|
|
|
|
|