tesa
Go
|
Łączę też swoje zyczenia, wszystkiego co najlepsze w zdowiu i radosci Tesa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ulala, to i ja zloze, bo mnie bananowy dyktator zbananuje spoznione ale szczere
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Siekierka wisi na haku bezczynnie i oby jak najdłużej, czego sobie i wszystkim Użytkownikom tego Forum życzę!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oby zardzewiała właśnie! Nie mam żadnej roboty administracyjnej w godzeniu adaśków, mitomanów, płaskich, molek, dohtorów i innych dobrych dzieci! I tak właśnie lubię.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
O... spóźniłam się. Najlepszego, Panie Tomaszu
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oby zardzewiała właśnie! Nie mam żadnej roboty administracyjnej w godzeniu adaśków, mitomanów, płaskich, molek, dohtorów i innych dobrych dzieci! I tak właśnie lubię. czyli udalo sie nam wypracowac tzw konsensus a po naszemu kompromis
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe i jednoczesnie przepraszam, ze tak pozno to robie ale z kilku powodow nie bylem na forum dosc dlugo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
po jakim czasie nieobecnosci automat kasuje konto?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Mi skasował po pół roku (chyba?)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jolu (sewero) z okazji urodzin moc najserdeczniejszych życzeń: zadowolenia z rodzinki i spełnienia wszystkich marzeń - życzy Renia. P.S. Ja ten czas szybko leci, w zeszłym roku miałaś trzydziestkę, a dzisiaj 48... Może zajrzysz tutaj dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ten czas szybko leci...w tym upale mi litery znikają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: zdrowia, szczęścia, pomyślności - naszemu Maratończykowi - Danielowi, składa Renia.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: zdrowia, szczęścia, pomyślności - naszemu Maratończykowi - Danielowi, składa Renia. Dziękuję za życzenia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I wielu jeszcze przebiegniętych maratonów!
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
I wielu jeszcze przebiegniętych maratonów! Bardzo dziękuję. Za 9 dni następny, aby było o czym pisać w wątku Bieganie, który utworzyłeś po moim pierwszym maratonie.
|
|
|
|
|
|
|
|