Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
W zdrowym ciele, zdrowy duch i również zdrowy duch potrafi uzdrowić ciało. Te nie wytłumaczalne ozdrowienia można temu przypisać.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
cyt."Życie i naturalne promieniowanie są nierozerwalne, bo życie jest ostatecznie sprowadzalne do fali elektromagnetycznej pisał w książce "Homoelektronicus" twórca bioelektroniki, polski ksiądz, wykładowca na KULu, prof. Włodzimierz Sedlak. " Wspominają też o Linusie Paulingu.
Dlatego mnie zainteresowała ta strona.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E tam, zaloz czapeczke z folii, przejdzie ci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Chyba trzeba poczekać i zobaczyć to na żywym organizmie. Tylko spektakularnych efektów może nie być, ale np. wzrost zachorowań na coś tam, który aż tak nie razi w oczy i nie wiadomo czemu go przypisać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Elon Musk co chwilę nowe satelity umieszcza na orbicie w ramach projektu Starlink i też nie wiadomo co to ustrojstwo może wywołać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ale czy będzie darmowy przekaz danych w roaming, bo się płaci kosmiczne pieniądze, np: ze 3GB - 50zł! A co to jest 3 gigamajty, jak chce się ze znajomymi popejsbukować!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na 99% kicha bo to w zniewolenie i szpiegostwo idzie. Zacznie się pierdolamento obozowe gdy zmonopolizują nety. Sielanką będzie wspomnienie po czasach wyboru usługodawcy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
10GB per SIM per month Promocja na 10GB została przedłużona o kwiecień, więc można zdobyć kolejne 10gb, wystarczy wysłać smsa bezpłatnego pod numer 80820 o treści 10GB i otrzymamy 10GB do 30.04.2020 **************************** Bonus, darmowy pakiet 10GB internetu w maju 2020 r. (dotyczy również Klientów, którzy skorzystali z oferty dodatkowych 10 GB w marcu i kwietniu br.)
Jak pozyskać darmowe 10GB w Orange? 1. Wysyłamy darmowy sms o treści: 10GB na 80820 (od 1 do 31.05) 2. Otrzymujemy bezpłatny BONUS 10GB internetu (pakiet ważny do 31.05.2020)
Regulamin na stronie Orange.pl (zostanie zaktualizowany w najbliższym czasie przez organizatora promocji).
#zostanwdomu #razem #Orange #RazemZToba https://www.pepper.pl/promocje/darmowy-pakiet-10gb-w-orange-248096
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
GigaZajebioza, zobaczyć komunikat o przyznaniu darmowych 10'737'418'240 bajtów na ekranie o przekątnej 1,4'' czyli działa, lepiej z SIMa ze śladową ilością kasy, gdyby coś z lejkami nie zadziałało. https://i.postimg.cc/28G4Qxjb/d2.jpgSIMa jest w donglu na końcu 10metrowego przedłużacza USB, za dwoma ścianami, osłonięta i skierowana na nadajnik. Może to nie "leśne" "3uW/m", ale setki (tysięcy) razy mniej niż w telefonie przyłożonym do głowy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie o roaming z t-debila chodzi, bo nie chcą dać więcej niż 1GB w abonamencie, 4GB w preferowanej cenie, ale wtedy mi na konwersację na Forum i tak brakuje, bo mi to schodzi szybciutko...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
No da się popracować w ustawieniach (w WIN10 też) co się może dziać gdy działamy przez SIM, a co gdy przez WiFi, żadne głupie aktualizacje i popracować nad jakością połączeń wideo, w sumie zbytek gdy przez SIM.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na 99% kicha bo to w zniewolenie i szpiegostwo idzie. Zacznie się pierdolamento obozowe gdy zmonopolizują nety. Sielanką będzie wspomnienie po czasach wyboru usługodawcy.
Nie mam złudzeń, że wszystkie moje loginy są zapisane i w każdym momencie łatwe do sprawdzenia. Anonimowość w internecie, to bajeczka dla dzieciaków, którym się tylko wydaje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tym bardziej. Dlatego ja zawsze powtarzam - radio przeżytek, tv przeżytek, internet przeżytek, ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, pełna kontrola, choć sobie niektórzy sprawy z tego nie zdają.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz jestem w UPC (zagraniczna korporacja), więc co mi za różnica czy to Musk czy inny Trump dostarcza mi internet.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to już musisz sobie odpowiedzieć sam, do jakiego stopnia monopolizacja robi różnicę ci.
|
|
|
|
|
|
|
|