Gavroche
|
Prawda, ale tak jak w przypadku za sĹonych parĂłwek, i tutaj Ĺmietanka przychodzi z pomocÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Gość
|
Ĺmietanka robi cuda ze wszystkich za sĹodkich rzeczy Proporcje naprawia teĹź na Optymalne
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ooooo, a na drugi dzieĹ jaki dobrutki, no mĂłwiÄ wam!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Dobrze zrobiony serniczek, to jedna z najlepszych potraw optymalnych teĹź bym sobie do kawki zjadĹ
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawda. Jeszcze tort orzechowy i lody. Ale z kotleciochem z karkĂłwy w grubej panierce teĹź mi do twarzy.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Gość
|
I na kotleta plaster şóĹtego sera jest wyĹmienity(szczegĂłlnie jak siÄ roztopi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sernik z kotletem, serem, ĹmietankÄ
polany keczupem?
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Gość
|
Brzmi smakowicie, tylko trzeba to podzieliÄ na dwa posiĹki
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale po co i tak siÄ w brzuchu wymiesza?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kotlet z serem i keczupem, a potem sernik ze ĹmietankÄ
, ale w brzuchu i tak siÄ wymieszaĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
teraz jest pyszny Trinidad Scorpion zamiast keczupu, niebo w gembie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
LubiÄ, ale zawsze zapominam kupiÄ i tak jem ten Ĺagodny Heinza, co stoi w lodĂłwce. Teraz testujÄ róşne majonezy, Kielecki mi siÄ przejadĹ, Hellmans siÄ pogorszyĹ, a domowego mi siÄ nie chce za czÄsto robiÄ. Ostatnio lubiÄ KÄtrzyĹski.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Gość
|
LubiÄ, ale zawsze zapominam kupiÄ i tak jem ten Ĺagodny Heinza, co stoi w lodĂłwce. Teraz testujÄ róşne majonezy, Kielecki mi siÄ przejadĹ, Hellmans siÄ pogorszyĹ, a domowego mi siÄ nie chce za czÄsto robiÄ. Ostatnio lubiÄ KÄtrzyĹski. Gdzie kupujesz tego KÄtrzyĹskiego?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Leclerc u mnie jest.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ja nieco omyĹkowo ostatnio wziÄ
Ĺem Roleski Premium, jak dojem sĹoik to wydam oĹwiadczenie, ale ocena okoĹo pozytywna-minus.Â
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Troche inny rodzaj ostosci, Erosa uwielbiam, kolega przez lata jezdzil na wegry i zwozil mi cale zgrzewki tego smakolyku, dodawalem to do czego sie dalo oprocz chyba tylko kawy Moge to jesc lyzeczka jak nutelle Wiekszosc narzeka, ze mocno slone oprocz tego, ze pali w ryj A ja lubie ten smak. A z majonezow ostatnio mi smakuje nowosc z Pudliszek w takim fajnym pekatym sloiku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|