renia
|
Ulekeart
Może to jakaś kartka mnie dyskwalifikująca.. ..czerwona? tylko po jakiemu to by było?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sorry, znowu cos automatycznie napisalem. Ullekeart to znaczy cos w stylu "odrazajace", kiedy cos zwracasz , nie przyjemne....mam nadzieje, ze rozumiesz. Zapraszam na lekcje dunskiego.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Sorry, znowu cos automatycznie napisalem. Ullekeart to znaczy cos w stylu "odrazajace", kiedy cos zwracasz , nie przyjemne....mam nadzieje, ze rozumiesz. Zapraszam na lekcje dunskiego. Nieprzyjemne, mialo byc. Jezu, jakie ja byki wale, ale siara.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No to faktycznie strasznie odrażające i nieprzyjemne, gdy takie dobro się zwraca...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nieprzyjemne, mialo byc. Jezu, jakie ja byki wale, ale siara.
Siara jak smok..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..nareszcie zaczynaja potwierdzac badania pana dr-ra Jana Kwasniewskiego na temat dobrego dzialania jajek.. quote] Dowiedziałam się, że wczoraj w telewizji mówiono o tabletce przeciwrakowej z żółtek . Ponoć ma ona być dostępna za pięć lat. Już zalecają 2 żółtka dziennie..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poprawione.. ...nareszcie zaczynaja potwierdzac badania pana dr-ra Jana Kwasniewskiego na temat dobrego dzialania jajek..
Dowiedziałam się, że wczoraj w telewizji mówiono o tabletce przeciwrakowej z żółtek. Ponoć ma ona być dostępna za pięć lat. Już zalecają 2 żółtka dziennie..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, w której telewizji, może wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W głównym wydaniu dziennika telewizyjnego o 19:30 na pierwszym programie.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
A ja przed chwila zeżarlem 13 zoltek - chyba mi zaszkodzi ten cholesterol Colesterol murowany.......
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Jeśli wyprodukują bezcholesterolowe pigułki z żółtek, to na pewno będzie na nie popyt.. Chyba tworze apteke.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nic tak nie rozkwitło za demokracji jak punkty sprzedaży szamańskich produktów! I pomyśleć, że kilka wieków temu na zad palili za to na stosie... A teraz na wszystko Goździkowa...
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nic tak nie rozkwitło za demokracji jak punkty sprzedaży szamańskich produktów! I pomyśleć, że kilka wieków temu na zad palili za to na stosie...
Teraz też palą ale nie na stosie i co innego...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A niech tam palą, tylko bezsmrodnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic tak nie rozkwitło za demokracji jak punkty sprzedaży szamańskich produktów! I pomyśleć, że kilka wieków temu na zad palili za to na stosie...
Teraz też palą ale nie na stosie i co innego... ..głupa..
|
|
|
|
|
|
|
|