Strony: [1] 2 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ciemny naród to kupi. (Przeczytany 33073 razy)
|
Halina Ch.
Go
|
Gabinety lekarskie w Łódzkiem pękają w szwach. Wzrasta liczba infekcji wirusowych i zachorowań na grypę. Lekarze spodziewają się, że pod koniec stycznia może to osiągnąć rozmiar epidemii. Tylko w ostatni tydzień zachorowało w województwie aż 1526 osób, w tym 613 dzieci. Tydzień wcześniej zachorowań było 1121. - Grypa jest jak wilk, zabija najsłabszych - mówi Urszula Sztuka-Polińska, dyrektor Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemio-logicznej w Łodzi. http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,13013616,wiadomosc.html?ticaid=1b905#czytajdalej
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...no i znowu podskocza zyski przemyslu farmaceutycznego ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
I bardzo dobrze! To będzie przyczynek rozkręcania koniunktury całej gospodarki światowej... Szkoda, że w Polsce nie ma porządnego koncernu farmaceutycznego albo kilku koncernów od GMO To doskonały interes jest!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Farmaceutycznego pewnie i nie ma , natomiast , cukiernicze biją rekordy wszechczasów/dziś migneło na którymś z portali/. Słodziutki, li , nasz ten kraj , słodziutki... , rośnie im , oj rośnie. Gospodarka wreszcie stanie na tych rozchwianych nóżkach...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Oj nie wiem, nie wiem czy ten polski narod taki ciemny. Kiedy ogladam polska telewizje i jest przerwa na reklamy to 70-80 % reklam to reklamy lekow na przeziebienie, zgage, migrene, prostate itd. Z tego wynika, ze ludzie nie sluchaja reklam. No chyba, ze jak jest przerwa na reklamy to ida do kuchni zrobic sobie drinka.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Trzeba było zajrzeć w Polsce do pierwszego z brzegu sklepu z chemią spożywczą, czyli apteki. Kolejki, jak za jaruzela po papier toaletowy...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Trzeba było zajrzeć w Polsce do pierwszego z brzegu sklepu z chemią spożywczą, czyli apteki. Kolejki, jak za jaruzela po papier toaletowy... I o to chodzi. Przecież pokazują jak się robi biznes. Tylko korzystać i czesać kasiorkę. Aaaaby naprawić , należy najpierw zepsuć...to podstawa! Reszta , to, pan pikuś.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...i czego wy sie smiejecie z tych biednych,chorych ludzi? ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Aaaaby naprawić , należy najpierw zepsuć...to podstawa! Reszta , to, pan pikuś. Ale są tacy, co twierdzą, że: "aby być zdrowym, to najpierw trzeba być chorym". Głuptasy!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
...i czego wy sie smiejecie z tych biednych,chorych ludzi? My się nie śmiejemy z biednych chorych ludzi, tylko my się cieszymy z własnego zdrowia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aaaaby naprawić , należy najpierw zepsuć...to podstawa! Reszta , to, pan pikuś. Ale są tacy, co twierdzą, że: "aby być zdrowym, to najpierw trzeba być chorym". Głuptasy! Według niektórych częste chorowanie świadczy o dobrym zdrowiu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bo podstawowa zasada łapigroszy w białych kitlach mówi cyt.: "zdrowych nie ma, są tylko błędnie zdiagnozowani"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Może by trzeba było trochę cyjanku połknąć - tak na wszelki wypadek - dla zdrowia... Albo jakiej wit B17, albo wybielacza MMS, albo perhydrolu, albo... No wybór formuły jest wielki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś Ty. Nie tak szybko. Można co rusz chorować i nawet do trzydziestki dociągnąć... Ale to jest sposób tylko dla młodych, zdrowych i mądrych inaczej... Starsi i/lub chorzy nie powinni eksperymentować...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Według niektórych częste chorowanie świadczy o dobrym zdrowiu... Racja. Słyszałam nawet licytacje kto bardziej chory. Moje najmłodsze dziecko chodzi do liceum i grypa tak opróżniła klasę, że mojemu dziecku było wstyd, że ona nie choruje i musi chodzić na lekcje. Kazałam jej posiedzieć w domu ale ... nie chorować. Wszyscy byli zadowoleni. Przecież grypa panuje ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2 3
|
|