administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Jak zwykle amerykańskie biliony pomylone z europejskimi miliardami, a Wyspa będzie bardzo atrakcyjna na osiedlenie, tylko niech wreszcie wyjdą z tej Unii! Mnie to rybka, klimat nie ten Cameron dba o to aby Wyspa byla atrakcyjna dla swoich mieszkancow, a nie dla przyszlych imigrantow
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale rentierów, chętnych zainwestować w city, przyjmują z otwartymi ramionami, a o tanią siłę roboczą nigdzie nie zabiegają.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Jasne, ale rentierów, chętnych zainwestować w city, przyjmują z otwartymi ramionami Takich to zawsze i wszedzie
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Dla banków też spoko, bo będą sobie legalnie drukować. Bogaci są za bogaci aby tak "bezkarnie" dać się obrabować biedzie. W 2007/2008 tez tak mowiono Jeszcze na kilka godzin przed bankructwem szef Lehman Brothers ostentacyjnie zaprzeczal, ze bank nie moze zbankrutowac. Oprocz DB sytuacja innych duzych bankow np. CityGroup z US czy Barclays z UK tez nie wyglada ciekawie. Po za nimi klopoty maja mniejsze banki wloskie i chyba hiszpanskie. Oby nie nastapila weryfikacja twierdzenia "Zbyt duzy, by padl"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu też nie powiedzą jak jest obecnie, bo po co ludzi martwić i panikę siać, jak radosny amok z powodu 500+ panuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla banków też spoko, bo będą sobie legalnie drukować. Bogaci są za bogaci aby tak "bezkarnie" dać się obrabować biedzie. W 2007/2008 tez tak mowiono Jeszcze na kilka godzin przed bankructwem szef Lehman Brothers ostentacyjnie zaprzeczal, ze bank nie moze zbankrutowac. Oprocz DB sytuacja innych duzych bankow np. CityGroup z US czy Barclays z UK tez nie wyglada ciekawie. Po za nimi klopoty maja mniejsze banki wloskie i chyba hiszpanskie. Oby nie nastapila weryfikacja twierdzenia "Zbyt duzy, by padl" Titanic był zbyt duży, aby mógł zatonąć...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A to super! W końcu zobaczę jak mój małżonek wygląda z bujną czupryną! Jak go poznałam to już golił łepetynę i tak jest do dziś Jak będzie miał czuprynę, to może właśnie wtedy go nie zobaczysz... Może chociaż z daleka?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ręką pomacha i zniknie jak ta gotówka w tym wątku...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W 2007/2008 tez tak mowiono Na całe szczęście nie mam problemów w którym banku oszczędności trzymać. Tak sobie tylko z boku patrzę i komentuje.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no to znów dobra zmiana, jak co dzień (dane z gospodarki) : wysoki wzrost zatrudnienia oraz szybko rosnące wynagrodzenia a jak do tego daodamy deflację, toż raj dla konsumentów! A już konsumentów optymalnych to megaraj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie sądzę, aby to był wielki problem wydać pensję i pincet
jak we Francji - jeszcze wolne piątki (prawie) by się przydały
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W nocy z niedzieli na poniedziałek
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
W 2007/2008 tez tak mowiono Na całe szczęście nie mam problemów w którym banku oszczędności trzymać. Tak sobie tylko z boku patrzę i komentuje. Dzieki, kamien spad mi z serca
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Przyjeżdżam z pływalni i patrzę, a tu jak co dzień - dobra zmian od rana. Prezes ciężko w nocy pracuje Potężne umocnienie złotego . Złotówka królowa wszystkich walut. Funt oberwał jak co dzień. I dziś dla odmiany - dolar zeszmacił się totalnie. http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=1m&t=l&a=lg&b=0wygląda że na 3 zł idzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to nie zwalnia od pilnego śledzenia koszyka walut! Bo a nóż co z tego wyniknie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Wynika wyjątkowy wzrost gospodarki! Jak wówczas za rządów Pisiaków, tak i tera koniunktura gospodarcza dostała podwójnego powera! Dobra zmiana! Polska. Sprzedaż detaliczna (luty): +3,9% r/r (prognoza +3,3% r/r) Polska. Inflacja PPI (luty): -1,4% r/r (prognoza -1,2% r/r) Polska. Produkcja przemysłowa (luty): +6,7% r/r (prognoza +5,5% r/r)Kosmos Coraz więcej piniędzy, i coraz taniej! hmmm ... dla jednych kosmos, dla drugich ...pech i tragedia
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|