friga
Go
|
Tak tez robie, ale mam wrazenie ze synek budzi sie w nocy bo jest glodny
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
no to smacznego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dania polecane - http://www.stachurska.eu/?p=5829 . Można może przyoszczędzić w dzień pokarm z piersi na wieczór, a wcześniej dać choćby rosół z żółteczkiem - dwoma i masełkiem? Dla kogo "przyoszczędzić"? I na kim?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dania polecane - http://www.stachurska.eu/?p=5829 . Można może przyoszczędzić w dzień pokarm z piersi na wieczór, a wcześniej dać choćby rosół z żółteczkiem - dwoma i masełkiem? Dla kogo "przyoszczędzić"? I na kim? Dla ssącego. Na wieczór. Ale mogę się mylić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy ma nie dojadać w dzień, żeby sobie BTW na wieczór zbilansować- sprytne, a może dlatego, że nocą wszystkim ssącym najlepiej rośnie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy ma nie dojadać w dzień, żeby sobie BTW na wieczór zbilansować- sprytne, a może dlatego, że nocą wszystkim ssącym najlepiej rośnie? A fe! Tak przy dzieciach?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Burza z piorunami, dla wielu, straszną się wydaje. Lezą pod kołdrę, nie patrzą. A może właśnie patrzą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Burza z piorunami, dla wielu, straszną się wydaje. Lezą pod kołdrę, nie patrzą. A może właśnie patrzą. A jakże! Można zganiać na atawizmy. Po prawdzie to o dzieci idzie. Robienie Albo choć trening na sucho
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No właśnie, na sucho trzask jest łatwo słyszalny i tylko burza, taka sucha może to skutecznie zagłuszyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie, na sucho trzask jest łatwo słyszalny i tylko burza, taka sucha może to skutecznie zagłuszyć. Auć! O inne sucho mi cho
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To przez te Twoje kamyki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To przez te Twoje kamyki. No. W falach przyboju, to może i romantycznie brzmi, ale jak się piasku w trybiki napcha!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdy tryby luźne, to dużo piasku się wciśnie i ... wyciśnie. To jak to jest. Bo topaz, to topaz- czy raczej nie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdy tryby luźne, to dużo piasku się wciśnie i ... wyciśnie. To jak to jest. Bo topaz, to topaz- czy raczej nie? Topaz to topaz, bez wątpienia. To powinno pójść do sentencji No, pogadali my, pośmiali się, teraz pauza z mojej strony, bo idę musculus gluteus tiu, tiu do słońca
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja do Mamuni.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Prima sort ten deser.... Taka pszczolka to pozyje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko miodu jej nie dawać...
|
|