RafałS
|
O! Ma problema Pan Marek Obtułowicz - [url]http://lazarz.pl/?id=2&nr=3825[/url] Nie tędy droga Panie Marku. Proszę zmienić asortyment, małpie geny nie będą miały co jeść/chlać i zmienią żerowisko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie poddaje się "gościu", mi taka postawa akurat bardzo odpowiada
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sklepikarza słuszna postawa czy niesłuszna to dopóki handluje się karmą dla koczkodanów to z takimi ma się styczność.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie zawsze łatwo jest się przestawić na coś innego. Jeśli ktoś ma sklep osiedlowy, to na żadnej innej branży się nie utrzyma. Tylko spożywka i to z alkoholem i papierosami i jeszcze najlepiej czynna co najmniej do 24...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to już tam zależy co komu łatwiejsze - przebranżowić się czy z kamerą wśród zwierząt prowadzić. Na spożywce tłuszczo-białkowo-zwierzęcej żaden małpiszon się nie ostoi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale w czym ta "karma" jest zła? Facet handluje legalnym i zatwierdzonym przez państwowe instytucje towarem, nie ma narkotyków, więc dlaczego ma zmieniac asortyment? Link, który zamieściłeś świadczy jedynie o słabosci naszego wymiaru sprawiedliwości i nic więcej
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale w czym ta "karma" jest zła? Facet handluje legalnym i zatwierdzonym przez państwowe instytucje towarem, nie ma narkotyków, więc dlaczego ma zmieniac asortyment? Link, który zamieściłeś świadczy jedynie o słabosci naszego wymiaru sprawiedliwości i nic więcej Karma złą nie jest, karma dobrą jest dla umacniania małpich zwyczajów. Facet (sklepikarz) nie musi nic zmieniać. Jest pewnie równym gościem dlatego mu poradziłem co mi się tam kołatało po głowie. Link świadczy o wielu rzeczach. Wymiar sprawiedliwości nie działa i małp raczej nie uczłowieczy, ale mógłby postraszyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sklepikarza słuszna postawa czy niesłuszna to dopóki handluje się karmą dla koczkodanów to z takimi ma się styczność.
Czyli sami swoi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! "Gwidon" wraca do domu! PS nie ma to jak nadawanie na jednych falach!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|