renia
|
Podam jeszcze nr telefonu do zamawiania i zakupu czasopisma "Optymalni" i/lub książek Doktora "Optymalni-Sprzedaż" 692 689 943 (zza granicy +48692689943). Telefon odbiera Prezes Bogdan Tkocz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można wykupić prenumeratę czasopisma "Optymalni" w formie papierowej, lub na płycie. Również jest spory wybór książek autorstwa Doktora Jana Kwaśniewskiego i nie tylko...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fajnie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Byłem dziś na poczcie we Włocławku na ulicy (...) i co widzę? Fantastyczne wydanie "OPTYMALNI jesień"! Kupiłbym, ale już mam! Gratulacje za takie wydanie gazety! W Ciechocinku też była, ale już nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super. Zobaczę u nas w Empiku...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W empiku nie wiem, ale na poczcie jest!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To zobaczę na poczcie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na Niemcy też wysyłają?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Byłem dziś na poczcie we Włocławku na ulicy (...) i co widzę? Fantastyczne wydanie "OPTYMALNI jesień"! Kupiłbym, ale już mam! Gratulacje za takie wydanie gazety! W Ciechocinku też była, ale już nie ma! Ale czy to aby są polskie media?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gazeta graficznie jest wzorowo wydana! Tylko mój artykuł się nie załapał!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A gdzie tam, zwykły naukowy bełkot nawet dla mnie niezrozumiały...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Byłem dziś na poczcie we Włocławku na ulicy (...) i co widzę? Fantastyczne wydanie "OPTYMALNI jesień"! Kupiłbym, ale już mam! Gratulacje za takie wydanie gazety! W Ciechocinku też była, ale już nie ma! Ale czy to aby są polskie media? Poczta Polska? Pewnie że nie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ponoć to nadal "przedsiębiorstwo państwowe" (state-owned enterprise), ale tylko przez to, że Niemcy nie chcą kupić!
|
|
|
|
|
|
|
|