Autor
|
Wtek: Ciepło, ciepło, coraz cieplej... Nie rezygnuj z tłuszczów! (Przeczytany 70611 razy)
|
administ
Go
|
Uchyl rąbka Uchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia. A w przyszłym tygodniu spotykam się z ... (nie powiem jednak - ale osoba jest decyzyjna) i poproszę o miejsce na liście wyborczej do PE. Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować. Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert. Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert. Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam... Przemyśl wszystko i daj czasem znaka o so cho
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uchyl rąbka Uchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia. A w przyszłym tygodniu spotykam się z ... (nie powiem jednak - ale osoba jest decyzyjna) i poproszę o miejsce na liście wyborczej do PE. Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować. Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną" No tak sa plusy i minusy bycia osoba publiczna jak wszedzie.......np myslalem, ze jak sie Kotlinski dostanie do sejmu to bedzie mogl mowic do wiekszej publicznosci a tutaj sie okazuje, ze go w ogole nie widac. I od razu mnostwo przeciwnikow z roznych galezi, od farmacji do przemyslu i swiata nauki i perkusistow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Za szczęśliwe życie prowadzę, aby sobie je psuć dla "idei" Człowiek szczęśliwy jest egoistą z wyłączeniem własnej Rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
daj czasem znaka o so cho Nie chcę pisać o planach, chcę pisać o dokonaniach!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba opracowac dobry PR
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Z tym jest kiepsko, bo kłamać nie znoszę, a "wyborcy" prawdy słuchać nie lubią.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja wrócę do przepowiedni... czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Uchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia. Very Happy A w przyszłym tygodniu spotykam się z ... (nie powiem jednak - ale osoba jest decyzyjna) i poproszę o miejsce na liście wyborczej do PE. Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować. Very Happy Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną" Confused
Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert. Cool Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam... Cool Z mojej strony to tylko - powodzenia , trzymam kciuki ... !
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
daj czasem znaka o so cho Nie chcę pisać o planach, chcę pisać o dokonaniach! To jedno z podstawowych praw osiągania sukcesu. Myśl o planach, jakbyś już je dokonał Powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tym jest kiepsko, bo kłamać nie znoszę, a "wyborcy" prawdy słuchać nie lubią. Z prawda jest jak z jedzeniem, jak je odpowiednio przyrzadzc to i sojowa jajecznica na smalcu sojowym z sojowymi skwarkami bedzie smakowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z tym jest kiepsko, bo kłamać nie znoszę, a "wyborcy" prawdy słuchać nie lubią. Z prawda jest jak z jedzeniem, jak je odpowiednio przyrzadzc to i sojowa jajecznica na smalcu sojowym z sojowymi skwarkami bedzie smakowac Przełknąć się da, tylko co potem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co ma byc potem? Chyba wiesz co jesz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Nikt nie ma obowiązku wierzenia w przepowiednie, ale też nie ma takiego zakazu... można je po prostu poznać i zastanowić się na ile one są sensowne i możliwe... Racja Wiekszosc przepowiedni i tym podobnych bzdur mozna sobie dopasowac do wszystkiego, kwestia odpowiedniej intepretacji, naswietlenia kontekstu pod odpowiednim katem, dopasowania itp Popatrz na Daria, dla niego nieistnienie jest dowodem na istnienie wlasnie, za rok to juz bedzie ze 100 lat jak jest to czego nie ma A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... czym jest 100 lat w Boskim planie Wieków D
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nikt nie ma obowiązku wierzenia w przepowiednie, ale też nie ma takiego zakazu... można je po prostu poznać i zastanowić się na ile one są sensowne i możliwe... Racja Wiekszosc przepowiedni i tym podobnych bzdur mozna sobie dopasowac do wszystkiego, kwestia odpowiedniej intepretacji, naswietlenia kontekstu pod odpowiednim katem, dopasowania itp Popatrz na Daria, dla niego nieistnienie jest dowodem na istnienie wlasnie, za rok to juz bedzie ze 100 lat jak jest to czego nie ma A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... czym jest 100 lat w Boskim planie Wieków D Wcale się nie czepia Podał przykład zrozumiały dla mnie i innych u-żytko-wników Luźna guma, Dario, będzie co ma być i kiedy ma być. Wszyscy się doczekamy lub nie, nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, nieprawdaż?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Nikt nie ma obowiązku wierzenia w przepowiednie, ale też nie ma takiego zakazu... można je po prostu poznać i zastanowić się na ile one są sensowne i możliwe... Racja Wiekszosc przepowiedni i tym podobnych bzdur mozna sobie dopasowac do wszystkiego, kwestia odpowiedniej intepretacji, naswietlenia kontekstu pod odpowiednim katem, dopasowania itp Popatrz na Daria, dla niego nieistnienie jest dowodem na istnienie wlasnie, za rok to juz bedzie ze 100 lat jak jest to czego nie ma A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... czym jest 100 lat w Boskim planie Wieków D Wcale się nie czepia Podał przykład zrozumiały dla mnie i innych u-żytko-wników Luźna guma, Dario, będzie co ma być i kiedy ma być. Wszyscy się doczekamy lub nie, nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, nieprawdaż? prawdaż
|
|
|
|
|
|
|
|
|