Autor
|
Wtek: Ciepło, ciepło, coraz cieplej... Nie rezygnuj z tłuszczów! (Przeczytany 70626 razy)
|
|
Alan Bullock
Go
|
Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO To byty pozaparlamentarne mogą wnioskować o tworzenie zespołów parlamentarnych?
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
A ja wrócę do przepowiedni... czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej. Sam Mistrz poświęca nieco czcionek temu zagadnieniu. Należy jednak Go czytać , aby to wiedzieć i najważniejsze - ze zrozumieniem. Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli )
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
A ja wrócę do przepowiedni... czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej. Sam Mistrz poświęca nieco czcionek temu zagadnieniu. Należy jednak Go czytać , aby to wiedzieć i najważniejsze - ze zrozumieniem. Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli ) Nie wszystkie przepowiednie się sprawdzają, dlaczego? Bo wszystko jest energią w dosłownym tego słowa znaczeniu. Wszystko zależy od tego jaka energia została wysłana przez człowieka w kołobieg, a przepowiednie są po to, aby zapobiec skutkom fatalnego wyboru. Wygląda na to, że ludzkość nie wyciąga wniosków z swego działania i niestety ........każdy z łatwością znajdzie odpowiedź dla siebie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie, że nie można (raczej nie warto) wierzyć we wszystkie przepowiednie. No ile ja już "końców świata" przeżyłam tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.... Ale jakieś tam nauki można w nich znaleźć...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czyli trzymamy kciuki za owocne poczynania OSO
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja wrócę do przepowiedni... czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej. Sam Mistrz poświęca nieco czcionek temu zagadnieniu. Należy jednak Go czytać , aby to wiedzieć i najważniejsze - ze zrozumieniem. Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli ) Nie wszystkie przepowiednie się sprawdzają, dlaczego? Bo wszystko jest energią w dosłownym tego słowa znaczeniu. Wszystko zależy od tego jaka energia została wysłana przez człowieka w kołobieg, a przepowiednie są po to, aby zapobiec skutkom fatalnego wyboru. Wygląda na to, że ludzkość nie wyciąga wniosków z swego działania i niestety ........każdy z łatwością znajdzie odpowiedź dla siebie A jakąż to energię wysyła człowiek?
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
A ja wrócę do przepowiedni... czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej. Sam Mistrz poświęca nieco czcionek temu zagadnieniu. Należy jednak Go czytać , aby to wiedzieć i najważniejsze - ze zrozumieniem. Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli ) Nie wszystkie przepowiednie się sprawdzają, dlaczego? Bo wszystko jest energią w dosłownym tego słowa znaczeniu. Wszystko zależy od tego jaka energia została wysłana przez człowieka w kołobieg, a przepowiednie są po to, aby zapobiec skutkom fatalnego wyboru. Wygląda na to, że ludzkość nie wyciąga wniosków z swego działania i niestety ........każdy z łatwością znajdzie odpowiedź dla siebie A jakąż to energię wysyła człowiek? Każdą myśl, słowo i czyn
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jakąż to energię wysyła człowiek?
Głównie cieplną...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Głównie cieplną... Czyn
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Głównie cieplną... To wiemy choćby z kamer termowizyjnych, choć siermiężnych jeszcze. P. S. To ja dorzucę jeszcze... (co by tu wybrać) No np. UV.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo nie, jednak dłuższe fale są ciekawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Nic a nic sie nie czepiam, uzylem cie wylacznie jako przykladu hehe i chyab dobrze, bo wiadomo od razu o co chodzi Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... Prawie kazdy widzi to co chce zobaczyc, bo patrzec a widziec to jest roznica. Kazda sekta ma to do siebie ze widzi co chce.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
Jak krzyczy to energię akustyczną. Dzieciaki to nawet 110dB potrafią krzyknąć do miernika
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
tzn jak mówi, zamiast krzyczeć, to też grunt, żeby spowodować lokalne zmiany ciśnienia atmosferycznego
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Nic a nic sie nie czepiam, uzylem cie wylacznie jako przykladu hehe i chyab dobrze, bo wiadomo od razu o co chodzi Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... Prawie kazdy widzi to co chce zobaczyc, bo patrzec a widziec to jest roznica. Kazda sekta ma to do siebie ze widzi co chce. Zyon ,próbujesz mnie obrazić ? co ma sekta ze mną ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Głównie cieplną... Wszystko sprowadza się do ruchu cząsteczek. Nic nadzwyczajnego, a jednocześnie bardzo nadzwyczajnego Po co więcej?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie? jakoś tak między wierszami ,widzę to czego inni nie widzą - taki dar
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
jakoś tak między wierszami Ale to do poezji ma zastosowanie, a nie do prozy i to internetowej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|