|
|
jukor
Go
|
Degustacja w ramach spotkania Optymalnych. Sam przyjazd, to już są koszty.
No to już wiadomo, że na koszt firmy...jak dobrze o nas zadbają to będą mieli stałych klientów...jak dobrze pójdzie to już we wrześniu znowu... To może się wpasuję na wrześniowy termin.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oby to były prorocze słowa... No musiałbym Cię nie znać. Na pewno będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Degustacja w ramach spotkania Optymalnych. Sam przyjazd, to już są koszty.
No to już wiadomo, że na koszt firmy...jak dobrze o nas zadbają to będą mieli stałych klientów...jak dobrze pójdzie to już we wrześniu znowu... To może się wpasuję na wrześniowy termin. Tutaj zależne jest od akceptacji wniosku Unijnego...To ma być szkolenie (darmowe) dla początkujących Optymalnych...Ale na razie nie jest to nic pewnego...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Oby udało się pozyskać taką dotację. Chętnych tym bardziej nie zabraknie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno by było przydatne. Początkującym Optymalnym jest trudno poradzić sobie z prawidłowym stosowaniem zasad DO. Do arkadii też nie każdemu pasuje (z różnych względów) jechać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Relacja... http://optymalni.hol.es/niusy/105-wizyta-w-ostrzycach.htmlDodam jeszcze, że Spotkanie nasze rozpocząć chcemy w sobotę o 10:00 Konferencją. O 13:00 będzie obiad. Później przerwa kawowa (kawa, herbata i optymalne ciasta), następnie dalsza część Konferencji - uświetnią ją swoją obecnością Prezes OSO Pan Bogdan Tkocz (przybędzie z Rodziną) i Tomasz Kwaśniewski. Nie mam jeszcze listy wszystkich prelegentów, ale wiem już, że wiele cennych rad i wniosków ze stosowania Diety Optymalnej będziemy mogli uzyskać od Pani Hani Suchowieckiej. Wykład multimedialny przygotuje doradca żywieniowy z Naszego Oddziału nasza Pani Sekretarz - Teresa Pokorska. o 20:00 (w sobotę) będzie uroczysta kolacja, potem będzie czas na wspólne rozmowy, a nawet i tańce do godziny 2:00. W ciągu dnia myślę, że uda nam się wygospodarować trochę czasu, na obejrzenie ośrodka i jego otoczenie i ewentualny rejs statkiem po jeziorze dla chętnych, czy skorzystanie z innych atrakcji Ośrodka. W niedzielę ma być spotkanie z lokalnymi mieszkańcami i władzami. O sobie opowie Kasia Szewców, która jest "żywym przykładem cudotwórczego działania Diety Optymalnej". Na niedzielę jest zapewnione śniadanie w formie szwedzkiego stołu, obiad i zakończenie "imprezy" szacujemy tak na 19:00.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
i Tomasz Kwaśniewski. Może mam napisać kilka słów o sobie, bo ponoć niektórzy nie wiedzą kim jestem!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
i Tomasz Kwaśniewski. Może mam napisać kilka słów o sobie, bo ponoć niektórzy nie wiedzą kim jestem! Wystąp incognito.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak niektórym pomieszało zaś w głowach, że trzeba prostować... Podtuczyli się i od razu widać efekty! Ale damy radę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chodzi Ci o to, że pominęłam mgr. inż.? Czy o inne sprawy tutaj chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O zupełnie inne. Niektórzy zapomnieli kim jestem, więc im to przypomnę osobiście, ale nie na Kaszubach, a na Kujawach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
i Tomasz Kwaśniewski. Może mam napisać kilka słów o sobie, bo ponoć niektórzy nie wiedzą kim jestem! Liczymy na kilka słów o Tobie, o Twoim doświadczeniu z DO (w końcu z nas wszystkich masz najdłuższy "staż") i trochę biochemicznych informacji związanych z DO też by podniosło poziom merytoryczny Konferencji. Na pewno Członkowie naszego Oddziału będą mieli wiele pytań...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O zupełnie inne. Niektórzy zapomnieli kim jestem, więc im to przypomnę osobiście, ale nie na Kaszubach, a na Kujawach. Czasami można mieć chwilową amnezję, ale przy prawidłowych proporcja ona szybko się cofa... Ja uważam, że jeśli cel ma się wspólny, to zawsze można się dogadać... no chyba, że komuś partykularne interesy przysłaniają obraz przyszłości...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, nie pierwszy i nie ostatni raz zrobię to, co życzy sobie Dr Kwaśniewski. Taka moja niewdzięczna rola.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może od razu napiszę, dlaczego nie zapraszamy indywidualnie Osoby zasłużone w wieloletnim propagowaniu Diety Optymalnej? Otóż jest tak powszechnie przyjęte, ze jeśli się kogoś zaprasza, to wypadałoby pokryć koszta co najmniej jego pobytu. Niestety, my takimi środkami nie dysponujemy i w związku z tym przyjazdy i pobyt jest na koszt własny uczestników Spotkania. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale jednocześnie żywię się nadzieją, że jeszcze będą kolejne spotkania, być może współ(lub całkowicie)finansowane ze środków unijnych. Najbliższe zapowiada się na wrzesień.Wtedy to będzie "inna bajka"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Solidaryzując się z wdzięcznymi "czytelnikami", to jak nie podstawicie autokaru, nie przyjadę, ale chęci na darmową wyżerkę mam, jak by co.
|
|
|
|
|
|
|
|